Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 12 cm kevés?
"Mert az ujjad hosszabb mint 12?"
Nem valószínű, mint ahogy az sem, hogy azok a nők, akik a saját ujjukkal hüvelyi orgazmust tudnak okozni maguknak, 12 centisnél hosszabb ujjakat növesztettek. :-)
(Nekem női viszonylatban kifejezetten hosszú ujjaim vannak, a leghosszabb így is csak 8,8 cm, a G-pontom meg két ujjpercnyire van a hüvelybemenettől.)
Csak az a kérdés, hogy volt-e már benne nagyobb. Ha volt, akkor mindig is legalább akkorára fog vágyni. Kivéve, ha akkora volt, hogy nagyon fájt neki.
Nem a fizikai mérete számít. Ha tudja, hogy milyen egy 20cm-es, akkor a 17cm-es is kicsi lesz neki. Persze mindig azt mondják, hogy "pont jó".
Az a baj, hogy téged ez zavar.
Ha egy csaj szeretni fog téged akkor leszarja a péniszed méretét.
De ha esetleg még élni akarsz, és baszogatni nőket, akkor ne érdekeljen, hogy mint mond valami jöttment k'rva a péniszed méretéről. ;)
utolsó. tisztában vagyok vele ! életem párja biztosan nem az
zt a kérdést csak szexen belüli kérdésnek szántam nem szerelmen belülinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!