Lányok helyesek a srácok? Jó testük van? Sok már? Kevés? Nyomulós?
szerintem a harmadiknak elképesztően jó teste van.
a második borzalmas
az első pedig helyes
1: helyes, nagyon szép a szeme és a szája
2: nem az a típus, aki a külsőjével venne le a lábamról első látásra
3: szép, kidolgozott, de én nem vagyok oda az ilyen nagyon kockás hasért, nekem a kicsit nagyobb darab, sportos férfiak tetszenek
1. Ronda
2. Ronda
3. Túl sok az izom.
1. tipikus divatlegény
2. nem szép, de nekem valamiért szimpatikus
3.nem szeretem az izompacsirtákat
1. jól néz ki, helyes
2. nekem nem jön be
3. jó teste van, de izmosabb már ne legyen. ez még épp jó
16/l
1. Átlag
2. Nem jön be
3. Jó test
16/L
Hát nem tom, de nekem az első nem tetszik.
A második se.
A harmadiknak meg ahh de jó teste van. Több ne legyen, de mit meg nem adnék hogy mellettem legyen. De hát azért azt se feledjük, hogy a kevesebb néha több. :3
1-es fiú nagyon tetszik
2-es nem tud róla, hogy betették ide, vagy elvicceli a dolgot. Egy gyors szőrtelenítés, frizuraváltás, meg ha másféle képet vágna, máris hatalmasat lendítene felfelé önmagához képest. Utána véleményezném.
3-as: hát szép, szép, meg van dicsérve, kockafétises kantípusú meleg férfiak majd alig bírják fékezni ébredő fizikai vonzalmukat, nők viszont sokkal jobban értékelnének egy arcot, meg egy személyiséget, anélkül ezzel még nem rúgott labdába...
1. nem rossz
2. frizuraváltás, kevés edzés, más beállítás, szőrigazítás
3. tökéletes test, viszont már nem sok kell ahhoz, hogy túl sok legyen az izom.. 16/l
1. nekem nem jön be,de nem is csúnya
2. nem tetszik
3.jó a teste
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!