Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az olasz csajok hogy lehetnek...

Az olasz csajok hogy lehetnek ennyire helyesek?

Figyelt kérdés
lenyűgöző, hogy mennyire jól néznek ki, szépek és divatosak!! ragyogó fehér fogsor, feszes barna bőr...és az ötözködéssel kihozzák magukból a maximumot
2013. aug. 5. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy sztereotípia...két vége van a dolognak.....keves olyan olasz many van, amilyet leírtál...a többi (mivel AZ olaszok társadalmilag sokkal elengedettebbek, mint mi) altalaban ri*bancosan oltozkodik, es ferde a fogsora...a szépseg pedig ugyebar lehetetlen, hogy mindenkiben Ott legyen....nem tudom ezt honnan vetted, de en csomoszor voltam olaszban, nem csakbturistaknak fenntartott helyen.
2013. aug. 5. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Fogadjunk eddig csak olasz hírességeket láttál, és abból gondolod. :D

Én voltam többször is Olaszországban, és vannak szép lányok elvetve, de a többség átlagos/csúnya.

Amúgy sem értem, hogy miért lennének mások az olaszok, mint a magyarok, a svédek, a portugálok, stb...

MINDENHOL vannak gyönyörű nők, és mindenhol vannak ocsmányak is. Nem attól lesz valaki szép, hogy milyen színű a bőre/haja/szeme.

2013. aug. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!