Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan kevés azon lányok/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kevés azon lányok/nők száma, akik mesterien tudnak erotikus levelezést/chatet lebonyolítani?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem vagyok ennek függője, mert önmagában nem sok értelme van. De régebben chateltem, leveleztem így lányokkal, és 1 kezemen megtudom számolni azokat, akik igazán jók ebben. Jó alatt változatosságot értek, igényes megfogalmazást, gazdag szókincset és fantáziavilágot, kellő mennyiségű írást, interakciót.

Hol keressek erotikus levelezésre nőt? :)

2015. nov. 12. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Figyelj a szókincs és a változatos gondolkodásmód az intelligencia jele. Ezzel meg is válaszoltam, a kérdést, az emberek nagy része nem intelligens. Amúgy én szoktam olyan lányokkal találkozni akik jók ebben. :)
2015. nov. 12. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez azert van velemenyem szerint mert regebben nem minden feleszu fert hozza az internethez.
2015. nov. 12. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Igaz ,hogy nem chatsex.

De a történetek.hu-n vannak fönt hölgyektől is erotikus történetek és egy kettő szerintem elég jóra sikeredett.

2015. nov. 12. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Hozzá vannak szoktatva, hogy nulla erőfeszítéssel is mindent megkapnak.
2015. nov. 12. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Juhú, kedvenc téma :)

Szerintem azok a nők és férfiak a "mesterei" ennek az időtöltésnek, akik alapvetően sokat olvasnak, és írnak, fantáziadúsak :) Akik hosszú, kerek, egész mondatokban tudnak fogalmazni, és a szövegükkel még valami pluszt is át akarnak adni az olvasónak - egy érzést, egy gondolatot, bármit, akármit.

Akinek az a fontos, hogy felizguljon, és röpke ideig jól érezze magát, az nem fog választékosan, változatosan, és igényesen fogalmazni.

2015. nov. 12. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

már én is feltettem hasonló kérdést, de csak magamnak :)

alapvetően nem csak a nőkkel van a gond, hanem a férfiakkal is. néha tévedésből rámír egy-egy férfi és olyankor nem csodálkozom azon, hogy a nők nem szívesen mennek bele levelezésbe :)

egyébként tényleg nehéz olyan nőt találni, aki belemegy az erotikus levelezésbe, pedig alapvetően nincs tétje. szabadon kellene engedni a fantáziát és kész. az, hogy egy ismeretlen ember előtt teszi meg, az csak még izgatóbb, valamint nem kell esetleg szégyenkezve a szemébe néznie, mert úgysem találkoznak :)

2015. nov. 12. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a műfaj végülis legalább annyira irodalmi, mint szexuális téma. Azt is kérdezhetnéd, hogy miért van annyir kevés jó író a világon.

Nekem.olyan ez, mintha ketten írnán együtt egymásról egy erotikus novellát. De ha egy jó írót is nehéz találni,.akkor kettőt még nehezebb.

Ezenkívül aki a való életben nem tudja, hogy hogyan izgasson fel egy női, az nem tudja ezt leírni. Nos hol van két jó szerető, aki egyben jó író, éppen egy helyen?

2015. nov. 12. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz csajokat fogtál ki :-)

Ahhoz, hogy ebben jó legyen valakinagyon kreatívnak kell lenni és egy választékos szókincs sem árt, hiszen ha pl. a "farok" és a "punci" szavakon kívűl nem jut eszébe egy szinoníma sem a beszélgetés nagy egyoldalú, unalmas tud lenni.

2015. nov. 12. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!