Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18év körüli lányok mennyire érdekel tiktekett a farok méret?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 18:59
1/8 anonim 

válasza:

Nyilván érdekel a téma, de azért nemcsak ezen múlik, hogy egy fiú bejön-e, vagy sem, ha erre gondolsz. ;)
2/8 anonim 

válasza:

Ami 6-7 centi minimum kb 20 centi maximum az jó. Amúgy e miatt nem hagynék el senkit, valahogy összehoznánk a dolgot, számomra nem túl fontos a szex.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
2016. jan. 24. 19:23
4/8 anonim 

válasza:

Nekem fontos, mert szeretem ha kitölt, akkor van sok és intenzív orgazmusom.
5/8 A kérdező kommentje:
neked mekkora az ideális ?
nőket érdekli, a lankatt állapot mérete is ?
2016. jan. 24. 21:52
6/8 anonim válasza:
A vastagsag a fontosabb, de szamomra az a legfontosabb hogy oda-vissza legyek a csavoert :D
7/8 A kérdező kommentje:
Nőknél tudom, hogy mindenkinek más az ideálja, de ha egy nő ránéz a egy fiúra akkor mi az ami alapján megitéli?
2016. jan. 25. 15:23
8/8 anonim válasza:
hat ez meg egy olyan dolog hogy kell az a plusz, ami fenntartja egy lany erdeklodeset. Ez vagy van, vagy nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!