Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek hasonló korú fiútestvére van?
Ti szoktatok beszélni az öcsétekkel/bátyátokkal a farka méretéről? Kérdezett titeket, hogy szerintetek mekkora? Vagy van, aki maga hozta szóba, úgymond megjegyzést tett rá? Nektek feltűnik egyáltalán, hogy pl. nagy szerszáma van a tesótoknak, vagy az, hogy túl kicsi?
Korotokat is írjátok be. Köszi
Ahol nincs túl nagy korkülönbség, kicsi korban eleve látják egymást olykor meztelenül, ami teljesen normális dolog.
A testméretek meg ugye változnak, nőnek, kb 20-22 éves korig. Tehát kinek mikor épp mekkora.
Ezen felül a testvérekre nem jellemző, h ez annyira izgatná őket.
akkor nekem a lánytesóm kicsit pihent agyú.
már többször hallottam tőle:
neked mekkora a farkad amúgy
mutasd meg
ha nem szop le senki majd én leszoplak
nyilván csak poénkordik
Sose beszéltünk ilyenről, utoljára kisgyerekként
láttam meztelenül. 18l-15f
Utoljára gyerekként láttam öcsém farkát, akkor se direkt bámultam, csak előfordult. Amúgy nem érdekel a mérete és ő sem beszél róla.
24-22
Látni csak véletlenül láttam 1x, de amúgy volt, hogy beszéltünk róla, meg néha megbeszéljük a szexuális tapasztalatainkat, élményeinket is.
27N 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!