Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akiknek hasonló korú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek hasonló korú fiútestvére van?

Figyelt kérdés

Ti szoktatok beszélni az öcsétekkel/bátyátokkal a farka méretéről? Kérdezett titeket, hogy szerintetek mekkora? Vagy van, aki maga hozta szóba, úgymond megjegyzést tett rá? Nektek feltűnik egyáltalán, hogy pl. nagy szerszáma van a tesótoknak, vagy az, hogy túl kicsi?

Korotokat is írjátok be. Köszi

2016. jan. 13. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Úristen, dehogy. Még a farkát se láttam soha életemben. 26 vagyok.
2016. jan. 13. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normális, ép elméjű családban, nem kérdezget ilyeneket egy lány, a fiú testvérétől.
2016. jan. 13. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahol nincs túl nagy korkülönbség, kicsi korban eleve látják egymást olykor meztelenül, ami teljesen normális dolog.

A testméretek meg ugye változnak, nőnek, kb 20-22 éves korig. Tehát kinek mikor épp mekkora.

Ezen felül a testvérekre nem jellemző, h ez annyira izgatná őket.

2016. jan. 13. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Még az öcsémmel se beszéltünk erről soha, nemhogy a húgommal...
2016. jan. 16. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor nekem a lánytesóm kicsit pihent agyú.

már többször hallottam tőle:

neked mekkora a farkad amúgy

mutasd meg

ha nem szop le senki majd én leszoplak

nyilván csak poénkordik

2016. febr. 18. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Sose beszéltünk ilyenről, utoljára kisgyerekként

láttam meztelenül. 18l-15f

2016. febr. 18. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Utoljára gyerekként láttam öcsém farkát, akkor se direkt bámultam, csak előfordult. Amúgy nem érdekel a mérete és ő sem beszél róla.

24-22

2016. febr. 18. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Látni csak véletlenül láttam 1x, de amúgy volt, hogy beszéltünk róla, meg néha megbeszéljük a szexuális tapasztalatainkat, élményeinket is.

27N 22F

2016. febr. 18. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy családban mindenki tudja a méreteket, cipő, ruha, harisnya, zokni, ing méretek. Egyébként hogy lehetne meglepetést vásárolni.
febr. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!