Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Alkalmi kapcsolatnál hova szoktatok élvezni, ha nem használtok gumit?
Alkalmi kapcsolatnál MINDIG használok gumit. Nem kell egy nemi betegség vagy gyerektartás a fejemre.
22/F
En nem mindig hasznaltam regebben....
amugy a csaj hasára vagy eppen amikor kihuzom es hova esik
Általában az arcára vagy a szájába. De volt rá példa amikor oda ahova való,tehát bele.
F/33
Nem tudom mit jelent az alkalmi.
Augusztus-október közt majdnem három hónapig volt egy lány, akivel heti egyszer összejártam dugni. Azt mondta szed tabit, úgyhogy mindig a puncijába élveztem bele 10-ből 9-szer.
Ha olyan alkalmiról van szó, ahol esélyesen nem is látjuk egymást többet az első szex után, akkor ott mindig használnék óvszert.
Ha egy "tartós alkalmiról" (pár hetes-hónapos szexkapcsolat) van szó és a másik nem szed tablettát, akkor esélyesen a szájába és az arcára élveznék legtöbbször.
Ha valóban alkalmi akkor óvszert használok, ha szexkapcsolat akkor megbeszélés szerint ahova szeretné.
Pl volt egy 4 hónapos szexkapcsolatom ahol a csaj mindig popóba akarta befejezni, azt mondta, hogy így szex után tovább lesz jó kedve...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!