Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elegem van a gyengéd szexből,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paradicsom31 kérdése:

Elegem van a gyengéd szexből, hogyan vezessem rá?

Figyelt kérdés

Na, üdv mindenkinek. 22 éves lány vagyok, 1 éve van barátom. Tök jó a kapcsolatunk, meg a szexuális életünk is rendben van, viszont néha-néha arra vágyom, hogy ne csak gyengéd ölelkezés, meg ilyenek kapjanak szerepet az ágyban.

Nők vagyunk, lássuk be, igenis szeretjük, ha hirtelen elkap bennünket a párunk, és jól megd*g bennünket. :D

Nos, nem szeretném kerek-perec így kijelenteni neki, szeretném, ha enélkül is rájönne.

Az nem vezet sokra, ha kezdeményezek nála, pl.: simogatom a férfiasságát, vagy orálisan kényeztetem. Egy kis extrára vágynék.

Ti férfiak, mire indultok be leginkább, ami során kicsit vadabb lesz a szex? Nők véleményét is várom.

Szexuális játékok, meg hasonlók kizárva, az nem kell.

Köszönöm szépen a választ adóknak!

2016. jan. 22. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondanád rögtön megértené!

Mi férfiak szárnyakat kapunk a szótól.

Dugjál meg, de rendesen!

Ennyi!

2016. jan. 22. 15:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ :D ment a zöld kéz! Ha más nem jön be, megbeszélem vele a dolgot ;)
2016. jan. 22. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Lany vagyok de igaza van az elsőnek..celzasokat nem fogja érteni. Igenis mond ki neki kerek perec..szerintem még be is inditja
2016. jan. 22. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy tulfutott pillanatban sugd a fulebe hogy dugj meg kozbe megsimogathatod a farkat. Aztan fordits hatat es vonulj be a szobaba vagy epp ahol szeretned
2016. jan. 22. 15:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D Az utolsó válasz nagyon tetszett :) Ment a zöld mindenkinek!
2016. jan. 22. 15:43
 6/10 Sarabon válasza:

Így van nem kell kerülgetni a témát csak nyíltan mond meg neki, hogy kefélje szét az agyad de rendesen és kész

25/F

2016. jan. 22. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan beszéld meg vele. Hidd el, hogy a pasik szeretnek irányítani. :) Barátomnál is ez volt a gond, de megbeszéltem vele és felcsillantak a szemei. :D
2016. jan. 22. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Legegyszerűbb, ha elmondod neki! Mi férfiak nem mindig értünk az ilyen értelmetlen célzásokból......

"Nők vagyunk, lássuk be, igenis szeretjük, ha hirtelen elkap bennünket a párunk, és jól megd*g bennünket. :D "

Ja, és ne általánosíts, majd minden nő eldönti ezt szépen magának :)

2016. jan. 22. 15:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Mindenkinek ment a zöld.

Utolsó: elnézést kérek, igazad van :)

2016. jan. 22. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

ha elmondod neki hogy néha a hardcore is jó lenne szerintem ő is benne lenne zokszó nélkül.

ha semmiképp sem akarod ilyen konkrétan a tudtára adni kapd el te, tépj le róla mindent és olyan vadul ugrálj rajta hogy leessen neki mit is akarsz éppen

2016. jan. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!