Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a gyengéd szexből, hogyan vezessem rá?
Na, üdv mindenkinek. 22 éves lány vagyok, 1 éve van barátom. Tök jó a kapcsolatunk, meg a szexuális életünk is rendben van, viszont néha-néha arra vágyom, hogy ne csak gyengéd ölelkezés, meg ilyenek kapjanak szerepet az ágyban.
Nők vagyunk, lássuk be, igenis szeretjük, ha hirtelen elkap bennünket a párunk, és jól megd*g bennünket. :D
Nos, nem szeretném kerek-perec így kijelenteni neki, szeretném, ha enélkül is rájönne.
Az nem vezet sokra, ha kezdeményezek nála, pl.: simogatom a férfiasságát, vagy orálisan kényeztetem. Egy kis extrára vágynék.
Ti férfiak, mire indultok be leginkább, ami során kicsit vadabb lesz a szex? Nők véleményét is várom.
Szexuális játékok, meg hasonlók kizárva, az nem kell.
Köszönöm szépen a választ adóknak!
Ha mondanád rögtön megértené!
Mi férfiak szárnyakat kapunk a szótól.
Dugjál meg, de rendesen!
Ennyi!
Így van nem kell kerülgetni a témát csak nyíltan mond meg neki, hogy kefélje szét az agyad de rendesen és kész
25/F
Legegyszerűbb, ha elmondod neki! Mi férfiak nem mindig értünk az ilyen értelmetlen célzásokból......
"Nők vagyunk, lássuk be, igenis szeretjük, ha hirtelen elkap bennünket a párunk, és jól megd*g bennünket. :D "
Ja, és ne általánosíts, majd minden nő eldönti ezt szépen magának :)
Köszönöm. Mindenkinek ment a zöld.
Utolsó: elnézést kérek, igazad van :)
ha elmondod neki hogy néha a hardcore is jó lenne szerintem ő is benne lenne zokszó nélkül.
ha semmiképp sem akarod ilyen konkrétan a tudtára adni kapd el te, tépj le róla mindent és olyan vadul ugrálj rajta hogy leessen neki mit is akarsz éppen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!