Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány/nő aki írt már erotikus történetet?
hobbiból írok, van, amiben fellelhető erotikus téma, régen neten is elérhető volt, és azért írtam, mert ahhoz volt kedvem.
21L
Én csak a szüzességem sztoriját írtam le egyszer.
És nem, nem fogom megmutatni :D
20/L
Évek óta ez az egyik fő hobbim. A saját szórakoztatásom a cél. Egyébként meg szeretek írni. Szeretek megteremteni új világokat (fantasy, urban fantasy vonalon), de szexmentes történeteket nem tudok írni. Csak ez motivál. :)
31N
#4-es. Ez teljesen normális (szerintem) ha egy felnőtt társaság beszélget, 5 perc után a szexre terelődik a szó (a viccelődés szintjén mindenképp). És miért ne terelődne rá, hisz az életünk része, sőt fontos, a kapcsolat 3 alapkövéből az egyik. Mindamellett a világon az egyik leg természetesebb dolog.
Aki erre fújol, meg ezt kifogásolja az rendkívül korlátolt, csekély érzelmi intelligenciával viszont annál több prűdséggel... Ignorálni kell az ilyen embert!
#5: Ez így van, tényleg pillanatokon belül előkerül valami szexuális téma. :)
Engem igazából csak az frusztrál, hogy írnék néha pályázatokra, ahova nem pont szexjeleneteket várnak. :D De egyszerűen nem megy anélkül. Úgyhogy inkább nem is erőltetem már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!