Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázzam el neki, hogy ne legyen belőle sértődés?
Szilveszterkor ismerkedtem meg a barátommal, két hétig randizgattunk, azóta (tehát egy hete) hivatalosan is együtt vagyunk. Anyumék a barátaikkal elutaznak a hétvégén, és ezért (mivel tudja hogy utálok egyedül lenni) a barátom felajánlotta hogy aludjak náluk. Na most, tekintve hogy mennyi ideje vagyunk csak együtt, illetve hogy még érintetlen vagyok mint a frossen hullott hó, szeretném ha tényleg csak alvás lenne a dologból. Nem akarom elsietni a dolgokat, az első kapcsolatom minden pillanatát meg akarom élni, nem szeretném ha bármit is elkapkodnánk. A szavaiból viszont azt veszem ki, hogy többre számít, mint amit én nyújtani akarok.
Hogyan mondjam el neki, hogy ne bántsam meg? Vágyom már a dologra, és szeretem őt, de még várni szeretnék. Eleve úgy gondolom hogy 18 évesen még gyerek vagyok a felnőttek dolgaihoz. :D
Szóval mi a véleményetek?
18L 21F
Ne bonyolitsd tul a kapcsolat alapja az öszonteseg hogy meg nem akarod de mondjuk azert 18éves korodba mar ne nagyon vard hogy pirospacsizni fogtok
Ő is vagyik ra es nem aztmondom h buj egybol az ágyaba de lassan el kene jonnie az idonek arra h elhatarozd magad h lefekszel vele ha barmilyen kerdesed van akk irj privibe
Lány
semmi gond nincs vele, hogy még nem akarod és szerintem is meg kéne vele beszélned. egy-két hét nem túl hosszú idő egy kapcsolatban. még egy csomó mindent nem tudsz róla és nem csoda, hogy te még nem érzed elérkezettnek az időt. ha normális, akkor ezt elfogadja és értelmesen kezeli a dolgot. viszont az ottalvásra biztosan készen állsz? egy hét nem elég a másikat alaposan megismerni. ha a szexre nem állsz készen, lehet, hogy az ottalvás is korai még.
ezt a "gyerek vagyok még a felnőttek dolgaihoz" megközelítést viszont próbáld meg minél hamarabb kinőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!