Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te is szerettek ittasan szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is szerettek ittasan szexelni?

Figyelt kérdés
Teljesen más érzés az egész szex :3
2016. jan. 19. 16:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Csak vigyázni kell, h a partner is hasonló állapotban legyen, mert a vérmérséklet gyakran nem egyezik olyankor.

2016. jan. 19. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Oké, én abból indulok ki, hogy a kérdező nem egyéjszakás szexre gondolt, hanem kapcsolatban lévő szexre ahol nem kell félned AIDStől.

Én annyira nem szeretek ittasan, oké ha 2 pohár bor volt előtte, de ittasan dülöngélek, nem fog az agyam, mozgástól rosszul vagyok, szóval ami jó a szexben azt nem éppen tisztán érzem. Max tovább bírom...

A tuti inkább a fű, 1-2szer próbáltam (nem itthon, ahol legális), és az feldobja rendesen. Alapból lelassul az idő, az egész tested tök érzékeny, mindent nagyon élvezel, az orgazmus meg olyan mint ha háromszor erősebb lenne. Plusz nem tudom mások hogy vannak, de nekem nem lankad le olyankor és mehet egyből a második menet.

2016. jan. 21. 12:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Full részegen 5x olyan nehéz felállítani, szóval nem.

[link]

Idegennel meg főleg nem, nem akarok apa vagy aidses lenni, vagy a kettő egyszerre. Vagy elhányni másnap magam, hogy milyen nőt dugtam meg, ahogy azt a kép is mutatja.

2016. jan. 21. 14:46
 14/19 A kérdező kommentje:
13: Az ittas az nem full részeg...
2016. jan. 21. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mintha olyan sok különbség lenne ittasság meg részegség közt...
2016. jan. 21. 14:51
 16/19 A kérdező kommentje:

15: nagyon sok különbség van, ittasan kicsit bódult vagy, meg minden más érzés, így sokkal jobb a szex

részegen meg alig vagy nem áll fel...

2016. jan. 21. 14:52
 17/19 anonim ***** válasza:
A lehetséges rosszulléten kívül mi az a nagyon sok különbség? A gátlások lecsökkenése és az eufórikus állapot kb. majdnem ugyanazon a szinten van.
2016. jan. 21. 14:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Az, hogy feláll a pasinak, és jól érzitek magatokat. Nem az van, hogy ki mikor lesz rosszul, vagy alszik be.
2016. jan. 21. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, a további veszélyek ugyanúgy megvannak amiket írtam, meg ez amúgy is emberfüggő.

Én ittasan kanos leszek, egyszer majdnem ráhajtottam osztálykiránduláson ittasan egy ronda lány osztálytársamra, mert már annyira kani voltam, hogy kieresszem valakibe a "fáradt olajat". Másnap szerintem sírva ébredtem volna.

2016. jan. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!