Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek -5-10 közötti szemüvege van abban szokott szexelni vagy anélkül?
én abban szoktam :-)
szeretem látni a kedvesem arcát :-)
Miért ne lehetne? Irritál?
Nekem -10 és -11-es lencsém van. 20 éve kontaktlencsézek. Szemüvegben ez a dioptria, eléggé vastag és nehéz. Szódásszifon alja. :D
Ha kiveszem, és éjszaka vagy korán reggel szexelek, akkor, a nélkül. A pin.@'t, úgy is közelről nézem, ha orálisan kényeztetem. :D Annyira meg látok közelre, hogy jó legyen anélkül is a szex.
-7, általában nélküle.. orálnál zavar, hisz barátnőm a combja szorításával még eltörné, vagy ilyesmi:D amit kell, azt látom nélküle is:)
utsó: nem a dioptriától függ, hogy lehet e kontaktlencse... függhet cilindertől is (pl -2.25ös cilinderre napi lencsét már nem lehet csináltatni, csak kétheteset), de van akit már -1es dioptriával sem tudja a szeme elviselni... egyszerűen van aki nem alkalmas rá, mert érzékeny a szeme rá, ennyi:)
Nekem 25 év aktív éveim alatt végig természetes és szükséges a szemüveg...., sőt sötétben is hiányzik, hiába felesleges.
Eddig minden szemüvegkeretem szex közben tört össze.
Patrtnereimet sohasem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!