Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfinak lenni? Jó érzés? Én soha nem leszek az
én soha nem fogom megtapasztalni milyen férfinak lenni a méreteim miatt, amit apámtól örököltem.
Leírnátok milyen érzés ? hátha arról álmodnék, hogy én is férfi lettem...
Jaj tudom ki vagy. 170 centi, 14 centus farok, és 28 évesen is szűz vagy és mindenért apádat okolod. Te beteg ember vagy.
Aztán belelóg a kezed a bilibe.
Menj el egy agyturkászhoz..
A méreteiddel semmi baj..
A gondolkodásodon változtass .azzal vannak komoly gondok..
Haverkodj,,és ne sajnáld már magad ennyire..ez nem vezet sehová...
Neked az agyaddal van a baj, nem a méreteiddel. A barátom is 172 magas, és neki is 14-15 centi körül van. Tökéletesen összeillünk, mert én is picike vagyok a magam 158 centijével, na meg a 14 centi teljesen átlagos méret, a barátom is kitűnően ki tud elégíteni ennyivel :)
A fejedben kéne rendbe tenni a dolgokat inkább, ha itt sajnáltatod magad, akkor ne csodálkozz, hogy nincs csaj, aki lefeküdne veled.
20/L
Jaj, semmi baj :). Én egyáltalán nem bánom, hogy te nem leszel soha férfi. Ilyen emberekre is szükség van, mint te.
Különben honnan tudnám, milyen ne legyek?
Bár én a magas pasikat szeretem, a méretekkel semmi bajom, mármint egyáltalán nem számít h mekkora van neki. Az a lényeg h törödjön velem, meg megvédjen, és ha kell hozzá tudjak bújni.
Ennyi a lényeg, más nem kell.
Ja meg h megnevettessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!