Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfinak lenni? Jó érzés? Én soha nem leszek az
én soha nem fogom megtapasztalni milyen férfinak lenni a méreteim miatt, amit apámtól örököltem.
Leírnátok milyen érzés ? hátha arról álmodnék, hogy én is férfi lettem...
Van egy ismerősöm, általános óta.. rohadt kicsi az ember, meg az apja is, még csak nem is jóképű és olyan fullos barátnője van már vagy 2 éve hogy lelövöm magam.. Az önsajnálatoddal nem mész semmire.. állj a sarkadra, csak úgy fogod elérni a céljaid...... kivéve ha a felső polcon vannak..
2m+ vagyok, 21 centis farkam van és imádnak a nők.
Milyen érzés?
Egész jó :)
Ez nem mondható problémának. Nekem 21cm de nem bánnám ha jó 4centivel kisebb lenne. Nem minden szempontból előnyös a nagy gyula. Ettől még férfi vagy.
F/33
Te teljesen hülye vagy.
13 cm az átlag.
Átlag fölötti vagy.
Farokban... de lehet, hogy hülyeségben is.
Kb a barátomnak is ennyi
És naponta többször is egymásnak esünk. Remélem azóta rájöttél,hogy azért mert "sikertelen" vagy nem az apád tehet róla,és a farkadnak sincs semmi baja.
Magadban, az agyadban keresd a hibát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!