Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy buszsofőrbe, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen fülig belezúgtam, pedig párszor voltam szerelmes már de még nem éreztem ennyi szenvedélyt mint iránta.. Megőrülünk egymásért.. De nem merem közel engedni magamhoz mert tudom kihasználna. Nincs erre valami megoldás ahol mindenki jól jár? A bökkenő ott van hogy én még csak 18 leszek.2016. jan. 17. 19:54
2/16 anonim válasza:
Eleg elkereseredd lanyka lehetsz ha belezugsz egy 80ezret kereso csalados ferfiba
3/16 anonim válasza:
Ha bejön neked akkor abban mi a kihasználás? Élvezitek egymást és kész.
4/16 anonim válasza:
A nézését meg a járását, a buszának kormányzását.
5/16 anonim válasza:
Szúrd ki a gumiját. Mármint ne a cotonét. :D
6/16 anonim válasza:
És miért ennyire lényeges hogy buszsofőr? 😂
7/16 anonim válasza:
Hát persze! Ő is megőrül érted! Biztos igaz lehet!
Elmehetsz vele a végállomásig, ott az ölébe ülsz (ha lehet miniben, bugyi nélkül), aztán csak kapaszkodnod kell!
8/16 anonim válasza:
Hát lehetőleg ne ezt:
10/16 anonim válasza:
Behalok rajtad 4es.:-D
Amúgy lehet előnyöd belőle.
Ha egyszer lecumizod lehet ingyen utazhatsz.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!