Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha vonz szexuálisan egy férfi?
Nagyon tettszik és szívesen lennék a szexpartnere. Én nagyon gyáva vagyok ilyen téren, és sosem kezdeményeztem még férfinál.
Szóval mit tehetnék?
Hogy flörtöljek vele?
Komolyakat,köszi!!
Nem mindegy mit tudom én, azt ne írjam le mi volt rajta??!!
Tanács kellene
Amíg nem írod le konkrétan, hogy mi a helyzeteteket, stb., addig nem tudunk érdemleges tanácsot adni. Én csak emiatt kérdezősködtem, nem tolakodásból, de ha ilyen a hozzáállásod, nem is tudom, minek akarok segíteni.
De azért leírom, amit gondolok... Ha 46 éves, gondolom van családja/felesége/párja. Ha így van, akkor én a helyedben nem tennék inkább semmit, nem kéne belerondítani. Tudom, hogy nehéz, de abban az esetben akkor sem. Ha viszont mégis szingli, akkor nyugodtan kezdeményezhetsz. Mondjuk ha elkérte a számod, és azóta se jelentkezett, akkor nem tudom, ő mennyire vonzódik hozzád/mennyire akarna bármit is. De ha közeledsz felé, majd meglátod, lehet ráharap. Azt konkrétan megírni nem lehet, hogy hogyan flörtölj vele, mivel a helyzet adja. Annyit tudnék mondani, hogy legyél mindig csinos, beszélgetés közben mondjuk egy viccesebb dolognál hozzá-hozzáérhetsz nevetés közben, legyél nyitott, és terelheted a témát a szex felé. De mondom, a konkrét flörtölést nem lehet így megírni.
11-es vagyok:
A farok méretét nem tudod?
Amúgs meg ahogy a 13-as írta ,úgy csináld szerintem ,de te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!