Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha vonz szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha vonz szexuálisan egy férfi?

Figyelt kérdés

Nagyon tettszik és szívesen lennék a szexpartnere. Én nagyon gyáva vagyok ilyen téren, és sosem kezdeményeztem még férfinál.

Szóval mit tehetnék?

Hogy flörtöljek vele?

Komolyakat,köszi!!

2016. jan. 16. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És mikor találkoztatok utoljára?
2016. jan. 17. 16:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem mindegy mit tudom én, azt ne írjam le mi volt rajta??!!

Tanács kellene

2016. jan. 17. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem írod le konkrétan, hogy mi a helyzeteteket, stb., addig nem tudunk érdemleges tanácsot adni. Én csak emiatt kérdezősködtem, nem tolakodásból, de ha ilyen a hozzáállásod, nem is tudom, minek akarok segíteni.

De azért leírom, amit gondolok... Ha 46 éves, gondolom van családja/felesége/párja. Ha így van, akkor én a helyedben nem tennék inkább semmit, nem kéne belerondítani. Tudom, hogy nehéz, de abban az esetben akkor sem. Ha viszont mégis szingli, akkor nyugodtan kezdeményezhetsz. Mondjuk ha elkérte a számod, és azóta se jelentkezett, akkor nem tudom, ő mennyire vonzódik hozzád/mennyire akarna bármit is. De ha közeledsz felé, majd meglátod, lehet ráharap. Azt konkrétan megírni nem lehet, hogy hogyan flörtölj vele, mivel a helyzet adja. Annyit tudnék mondani, hogy legyél mindig csinos, beszélgetés közben mondjuk egy viccesebb dolognál hozzá-hozzáérhetsz nevetés közben, legyél nyitott, és terelheted a témát a szex felé. De mondom, a konkrét flörtölést nem lehet így megírni.

2016. jan. 17. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es vagyok:

A farok méretét nem tudod?

Amúgs meg ahogy a 13-as írta ,úgy csináld szerintem ,de te dolgod.

2016. jan. 18. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!