Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktam a barátnőmmel az anyja előtt, most mit tegyek?
Erre szoktam mondani: a szexhez ész nem kell, sokak nem is használják, ha van is.
Ez az "azt hittük, nincs otthon senki" tényleg sok észre vall.
Amúgy az anyjáé a lakás, ő fizeti a lakbért, ő tartja el a lányát, nincs helye reklamációnak. Majd vesztek saját lakást (bár ahhoz ész is kell), amiben azt csináltok, amit akartok.
Egyébként, igen, a kérdésre válaszolva, jól beégtetek. Én biztos nem mennék oda többet, bár velem ilyen sose történne.
Egy kis spricctől dehogy égtél be. Kopogni kellett volna, hiszen a lánya már serdül, szeretne nemi életet, mint ahogy a legtöbb tini. A szex jó, csak védekezzünk.
Akkor égtél volna be, ha a hasadra sz*rik a barátnőd és strandpapuccsal csapkodja szét, erre beállít az anyja, hogy "tessék kislányom, itt a bakancs." Na akkor lett volna égő.
lol @Scav
az nem égő, az már reflektor xd :D
Anyuka, drága!
Tessék csak beszállni a buliba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!