Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Furcsa lenne, ha egyékszakás kalandnál csak óvszerben lenne hajlandó orálra a nő?
Én azt hinném hogy prostituált, mert úgy tudom ők szoktak sokszor óvszert akarni orálnál. Vagy azt hinném hogy már van fertőzése és engem akar tőlem megkímélni.
Én is kinyalnám a punciját, de anélkül hogy zacskót húznék a fejemre és azon keresztül nyalnám.
13 partnerem volt eddig az életben, közülük négy-öt aki totál alkalmi volt és sosem eggyel sem húztam óvszert orálhoz. Nem is volt még soha semmilyen nemi betegségben részem.
Ha valami cigánysoron, putris környezetben vagy utolsó suttyó-paraszt-proli diszkóban szedném össze a másikat, talán meggondolnám, de olyan lánnyal még nem volt dolgom.
Szóval nálam erősen érthetetlen lenne miért csinálod ezt.
24/F
Szia!
Szerintem nincs ezzel gond!
Én gumi párti vagyok ilyen helyzetekben.!
1# voltál teszten vagy csak te gondolod így.
Nincs mindennek tünete....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!