Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú tavon eggyutt lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú tavon eggyutt lehet maradni egy olyan pasival akivel a szex pár perces?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a pasim és nagyon jó az a pár perc ameddig csináljuk de sosem tudok kielegulni.. Ha iszik akkor orakig bírja de úgy ő meg semmit se érez.. Már beszéltem vele erről de nem tud rajta változtatni. Nem tudom h pár év múlva ez jelenthet gondot h nem elegulok ki?
2016. jan. 16. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
#10: maximálisan egyetértek. Amúgy hiába pontoztok le, ha a szex nem működik, akkor előbb-utóbb megromlik a viszony. Aki mást állít, az hazudik.
2016. jan. 16. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

10-es vagyok: Köszi #11-es. Engem nem érdekel a pontozás, én leírom amit gondolok őszintén.

De a PÁRkapcsolathoz fontos a jó szex. És azt senki, egyik másik válaszoló se mondja, hogy ha a nő nem élvezi a férfival csak ha az iszik, mert akkor bírja több ideig. A férfi pedig akkor élvezi, ha józan, de akkor a nő nem elégül ki. Hát ez szerintem rövid távon sem elviselhető. Az mióta elfogadható, hogy akkor megy el a nő/élvezi ha a pasi be van rúgva?? A legnagyobb probléma ott van, ha valakinek nem jönne le, hogy a 2 ember nem élvezi egyszerre a szexet. Vagy az egyiknek jó vagy a másiknak. és ezt évekig?? Ez hosszútávon nem működőképes párkapcsolat.

De amúgy véleményeket kértek, az enyém is ugyanannyit számít.

Itt az emberek, nem úgy pontoznak, hogy hasznos vagy nem az, hanem hogy egyetértenek-e vele.

2016. jan. 16. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha maga az aktus pár perc, akkor simán.

Ha az egész szex, akkor már nem.

Mi se szoktunk órákig reszelni, a szex legnagyobb része előjáték, petting, általában mire beteszi, nekem már mindegy, meddig csinálja, mert túl vagyok alaphangon két orgazmuson.. szoktam is mondani, hogy most már ne figyeljen rám, csak élvezze.

Szerintem a pasiddal az a baj, hogy nem figyel rád. Van neki keze, nyelve, mittudomén, hát akkor használja azt, hogy te is kielégülj!

2016. jan. 16. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:

#10: "Egy kapcsolatot a barátságtól a szex választ el."

Ha eszerint a baromság szerint élsz, akkor gratulálok! A szex nagyon fontos egy párkapcsolatban, de nekem valahogy a barátságtól a kapcsolatot többek közt a szerelem érzése és a vonzalom választja el, és meggyőződésem, hogy a többi normális embernél is így van.

2016. jan. 16. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:

#14: Én elfogadom a véleményedet. Te az enyémet nem, ez téged minősít.

Egy barátságban is van szeretet..nem szerelem, kötődés, figyelem, ragaszkodás. De ha nem jó a szex és nem felelnek meg az igények, akkor előbb utóbb bajok lesznek! A lényeg, hogy egyezzenek az igények és mindenki boldog és elégedett legyen. Ez itt nincs meg. Leírtam már miért, a kérdező is tudja, de szeret. Oké.. ha ő ezt elfogadja és elviseli. De, hogy neki akkor jó a szex, ha iszik a párja? Neked az normális?

2016. jan. 16. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:

#15: Engem minősít vagy sem, szerinted hány olyan ember van, akinek a barátságot az különböztetni meg egy párkapcsolattól, hogy szexel-e az illetővel. Ez inkább a te érzelmi intelligenciádat minősíti.

"Egy barátságban is van szeretet..nem szerelem, kötődés, figyelem, ragaszkodás."

Ez igaz, de könyörgöm, tudom, hogy ez neked testidegen dolog, de másképp törődik, kötődik, és ragaszkodik egy ember egy barátjához, mitn a szerelméhez. Különben mi különböztetné meg a barátot a pártól? Ja bocsi, tudom, hogy NEKED az, hogy dugsz is vele, de nagy általánosságban nem így van.

"De, hogy neki akkor jó a szex, ha iszik a párja? Neked az normális?"

Nem, ez nem normális. De majd a kérdező eldönti, hogy megéri-e neki rossz szex mellett is a férfival maradni vagy nem. Ha ő annyira szerelmes, hogy megéri neki ezt beáldozni, akkor csinálja. Miért ne? Attól, hogy neked annyit jelent érzelmileg egy pasi, hogy ki is baxod az első adandó alkalommal ,ha rossz a szex(megsem várva hátha mégis jó lesz), akkor arról meg van a véleményem. Ha valakit igazán szeretsz (tudod-e, mi az?), akkor megpróbálsz neki segíteni bárhogy. Terápia, beszélgetés, de ugye könnyebb kidobni. Undorító hozzáállás ez egy nőtől, remélem, nem lök elém az élet egy hozzád hasonlót :)

2016. jan. 16. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!