Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem leszek már szerelmes? Ilyen féreg fogok maradni?
Földbe tiporták.Ezzel kompenzál tudat alatt,hogy másokat "bánt",olyanokat is,akiknek semmi köze a dologhoz.A bosszúnak ez is egy fajtája.
Szerintem egy kicsit pihenned kéne.
Én nőként éreztem hasonlót, amikor érzelmileg kimerültem. Hiába jött oda az atyaúristen is, nem tudtam igazi társamként tekinteni rá, csak időtöltést láttam benne. Ez csak még üresebbé tett, hiszen eljutottam arra a pontra ahova te is. Kiégve éreztem magam huszonéves fiatalként, aki már nem képes őszinte érzéseket táplálni más iránt.
Jött az elhatározás, hogy ennyi volt, pihennem kell. Hátradőltem és elkezdtem nagyívben kerülni az ellenkező nemet. Majdnem egy év eltelt mire úgyéreztem, hogy nem csak testi értelemben hiányzik valaki, aki megölel, puszit ad, hanem lelki értelemben is hiányzik egy társ, nagyon. Ez az érzés hiányzott előtte, ehhez viszont az kellett, hogy száműzzem az életemből minden téren a férfiakat, még ismerkedés szintjén is egy jó időre és egy kicsit helyreállítsam az önértékelésemet.
Nyugodtan tedd át a kérdést a Tini párkapcsolatok kategóriába. A leírásodból világosan kiderül, hogy érzelmileg mg teljesen tini vagy.
Nem kell ezt szégyellni, és nem kell rugózni rajta. Majd eljön az idő (előbb, mint gondolnád), amikor igencsak meglódulnak a szerelemhormonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!