Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esély barátnak maradni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély barátnak maradni?

Figyelt kérdés

Egy srác, akivel régóta már jóban vagyunk, ill. amíg nem jártunk egy suliba, kicsit kavartunk is, viszont pár napja megkérdezte, hogy nem fekszünk-e le valamikor. Pár hete pont ezen gondolkodtam, hogy milyen őrültség lenne, ha mi ketten lefeküdnénk(de csak így hülyeségből), erre feltette ezt a kérdést. Elég sok.. sőt a suli összes csajának bejön, tényleg 10/10, okos, nem viselkedik a lányokkal bután, engem is megvéd, ha úgy van, sokszor vagyunk olyan társaságban, ahol a közös ismerőseink szerint úgy mosolygunk egymásra.. mint akik a rózsaszín felhők közt repdesnek. Viszont én nem érzek iránta többet, csak helyesnek találom, szerintem ő is így van velem. Egy szex nem teszi tönkre a barátságunkat?

18L&18F

2015. okt. 11. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2015. okt. 11. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazabol ha utana nem ereztek semmi komolyat akkor igen, de eleg kockazatos.
2015. okt. 11. 11:12
 3/8 A kérdező kommentje:
egymásba szerethetünk? vagy féltékenyek leszünk? :O
2015. okt. 11. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:

De, tönkre teszi.

A barátok azért barátok, mert nem szexelnek egymással....

Miféle tapló kérdez ilyet egy lánytól, hogy nem-e fekszenek le valamikor.....:D

2015. okt. 11. 16:39
 5/8 A kérdező kommentje:
hát :D igen, énis ezen agyalok :D
2015. okt. 12. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
ismerek olyan lányt aki bele ment ilyenbe
2015. okt. 12. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:
és mi történt aztán?
2015. okt. 12. 20:31
 8/8 BetépettKacsa válasza:
100%

Feküdj le vele, ha gondolod... de ezek alapján olyan srácnak tűnik, aki csak a bugyidba akar bejutni. 18 évesen azért ezt már le kéne vágni, pláne, ha már ismered egy ideje a srácot. Meg amúgy is, ha akarna tőled valami, nem csak egy kicsit kavart volna veled, hanem normálisan udvarolt volna, és ha már összejöttetek, utána teszi fel ezt a kérdést.

Egy jó kis szex, oszt cső. Szerinted ez megerősítené a "barátságotokat", vagy sem? Elég egyértelmű, de ha gondolod, részletesebben is leírhatom, mi jár a srác fejében. 18f

2015. okt. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!