Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy szoktátok verni? Rajtahadjátok a bőrt?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 17:11
2/7 anonim válasza:
Attol fugg hasznalok e sikositot.
3/7 anonim válasza:
Változó.
Legtöbbször nem hagyom rajta.
4/7 anonim válasza:
közbe lehuzom de a végén a fitymám visszahuzom és abba megy a cucc
5/7 anonim válasza:
Én partvisnyéllel szoktam verni, abból megérti, hogy ha azt mondom, hozzon egy sört, akkor egyből ugrik, nem lazsál.
Azért a bőrt rajta hadjom, mert különben legközelebb nem tudna sört hozni.
6/7 anonim válasza:
Ezt hogy érted?
Nekem nem kellemes, ha szárazon közvetlenül dörzsölöm a makkom. Ha "verem", fel-le húzgálom a bőrt, akkor ki-be bújkál.
Síkosítóval vagy testápólóval vagy szappannal vagy esetleg vízzel kellemes lehet közvetlenül a makkot is dörzsölni.
Miért kérdezed?
7/7 anonim válasza:
Kiláncolom vagy kibilincselem.
A veréshez kifejezetten erre rendszeresített fakanalaim vannak, de néha, ha kell, előkerülhet a korbács is.
Azért meg nem nyúzom, - az undi és véres lenne, én pedig nem bírom a vért.
Nagyon szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!