Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok tangát és cicanadrágot egyszerre hordani lányok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 15:53
1/11 anonim válasza:
Csak azzal hordok:) Esetleg olyan franciabugyival,ami nem látszik át,de normál bugyival soha,mert annak átlátszik a gumis része és az nagyon gáz.
19L
2/11 anonim válasza:
elő válaszolóval egyetértek, bár én csak tesire veszek fel cicanadrágot. Máshoval max hosszított felsővel,akkor meg mindegy milyen bugyi van rajtam.
De ha valami szűkebb dolgot veszek fel,egyértelműen tangával.
3/11 anonim válasza:
Ha megyek valahova, mindig tangát húzok, anélkül kényelmetlenül érzem magam. Cicanacit én is csak hosszabb felsővel hordok, de kicsit felcsúszhat, és máris látszik a bugyi íve.
4/11 anonim válasza:
Csajok nekem ettől felállt. :)
De fojtassátok, ne zavartassa magát senki se. :)
7/11 anonim válasza:
Sokszor hordok cicanadrágot, és mindig tangával. 15L
8/11 anonim válasza:
aki cicanadrágot nem tangával/franciával hord az igénytelen... 25/F
9/11 anonim válasza:
Imádom a cicanacis nőket :) Kötelező viseletté nyilvánítanám :) Még a csinosabb idősebb nőknek is :PP
Húsosabbaknak is. De a löttyedteknek már nem .
10/11 anonim válasza:
én a cicanadrágot csak tangával hordom, úgy kényelmesebb és nem látszik h milyen fehérneműben vagyok
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!