Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálják a prostival való szexet a csúnya férfiaktól?
De írta bárki hogy azért nem tetszik nekik mert irigylik tőled? Egyszerűen az örömlányok nem túl tiszták így könnyen elkaphatsz ezt azt ami egy rendes lányt zavar emellett az utca széli testárus munka kevésbé elfogadott mint Marinéni zöldséges pultja a piacon.
Szerintem egyszerűen kivetíted a gyűlöleted bármire és bárkire. Én sajnállak és nem azért mert csúnya vagy vagy mert kur.vázni jársz hanem azért ahogy a világot látod.
És ne vedd támadásnak. Szerintem ez tényleg szomorú.
Nem járok örömlányokhoz, csak - mint már említettem - általánosságban kérdeztem.
A nem jóképű férfiak kössék fel magukat vagy mi?
Gondolom kiírtál (vagy olvastál) olyan kérdést, hogy "Mi a véleményetek, ha valaki örömlányhoz megy?", aztán ha a válaszok nem egyértelműen támogatóak, akkor levonod a következtetést, még ezt is sajnálják tőled...
Csacsiság. Engem például teljesen hidegen hagy, ha prostizni van kedved, tedd! Ha simán csak picsogni van kedved, felőlem azt is teheted, bár ez az oldal nem igazán ebből a célból jött létre.
A nők ilyenkor a prostikat sajnálják, akik annyira lecsúsztak, hogy bármilyen ronda, perverz, dagadt állattal le kell feküdniük, ha pénzt ad érte.
Te meg innentől azért SE kellesz egy nőnek se, mert nem elég, hogy ronda vagy, és tenni se akarsz ellene, még ráadásul támogatod is, hogy virágozzon a szexipar, ahol kihasználják és bántalmazzák a nőket.
Tudod, női szolidaritás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!