Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincsenek már szakállas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek már szakállas pasik? Annyira izgatóak L

Figyelt kérdés
számomra csak ők a férfiak
2016. jan. 14. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az meg vicces, hogy lányként definiálod magad, de férfit követelsz. A férfiaknak nem kislány kell.
2016. jan. 14. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Van csak szúrni szokta a barátnőm , ezért balzsamozom. Ő a kisfiús sima arcuakat szereti alapból nekem meg allandoan nő
2016. jan. 14. 22:57
 13/19 anonim válasza:
#10: Pontosan. A nevetséges jelzővel arra utaltam, hogy hihetetlen, milyen kritériumok alapján szűrik ki a férfiak jelentős hányadát. Érted: "nekem nem jönnek be a kék szemű pasik". WTF! Tehát a kék szemű pasik, azaz csak Magyarországon alig pár százezer kék szemű férfi le is húzhatja magát a retyón, mert őfelségének nem jönnek be a kék szeműek. Vagy például a mellkas szőrössége/szőrtelensége. Csupa olyan férfitulajdonságok, amik alapján egy életre elvágja magát a férfi egy nőnél, miközben lehet, hogy belsőre pont egy ilyen férfi felelne meg neki. Komédia, komolyan mondom. Fordított felállásban eléggé vicces lenne, ha kijelenteném a csajnak, hogy bocsi, barna a hajad színe, nem jössz be nekem, szevasz. Elég hülyén nézne ki egy ilyen szitu.
2016. jan. 14. 23:12
 14/19 anonim ***** válasza:
sztem a kérdés pusztán provokáció, és abban sem vagyok biztos, hogy nő írta ki. ennyire unatkozol?
2016. jan. 14. 23:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Én az vagyok
2016. jan. 15. 08:29
 16/19 anonim ***** válasza:
még a 18 évesek is szőrösek mint egy yeti, mivel ez a divat. nem tudom, hogy merre jársz...
2016. jan. 15. 10:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Szakállasnak lenni jó! :)
2016. jan. 15. 14:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Izgatóak? Szereted a combkefét?

Én éppen most hagyom megnőni. Már több mint kéthetes.

2016. jan. 15. 15:22
 19/19 anonim válasza:
Nekem is van! :D Jó menő fazon! :) De egyébként jogosnak érzem a 39%-os felvetéseit.
2016. jan. 17. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!