Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nektek mennyire jönnek be a szakállas fiúk/férfiak? (kép)
Elegáns szakállról van szó, mint a képen. Kort is írjatok, illetve fiúk is írhatják a tapasztalataikat. Köszi
Barátom pont ilyen szákállat szeretne, én nagyon imádom, annyira szexi, a mellkasszőrét is imádom. Ez a lehető legférfiasabb dolog a világon! Éljen a szakáll! Meg a szőrös pasik! :D
16/L
Mennyire? Eléggé. Eléggé bejönnek. Bár attól ne nagyon legyen hosszabb, mint ami a linkelt képen látható. Mondjuk a borostás arc az még jobban bejön. :)
18|L
#1; #2 Ti a "GYIK álompárja" címre pályáztok? :D
Nekem régen nagyon nem jöttek be, jobban preferáltam a kisfiús arcot. El sem tudtam képzelni, hogy ez változna nálam, de amióta megismertem barátom (szakállas), valahogy sokkal jobban beindít. :)
Persze még mindig tartom, hogy emberfüggő, van akinek ez áll jól, van akinek az, esetleg mindkettő... Meg az se mindegy, hogy valaki miként viseli, mennyire ápolja, stb. ugyebár...
Na, a lényeg, hogy nekem azért tetszik, de nélküle is jó egy pasi. :)
18/L
Én nem a szakáll miatt fogok megszeretni vagy megutálni egy pasit. Különösképpen nem vonz, de ha szép akkor nincs is vele bajom. Ha a pasit szeretem, ő meg szereti a szakállát, akkor elfogadom azt kész :D
De a mellkasszőr tényleg férfias és tetszik is nagyon...
Nekem is tetszik :) egy pasi legyen szőrös.
Attól kiakadok, ha azt hallom egy fiútól, hogy leborotválta a lábát. Pfúújj.. B*zis.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!