Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban miért nincsenek egyéniségek?
Figyelt kérdés
az összes srác ugyan úgy néz ki ugyan az a haj bunkó unalmas stílus semmi humorérzék vagy érdekes hobbi ugyanolyan ruhák stb. csajok dettó
régen annyi egyéniség és vonzó ember volt most miért nincs?
2015. szept. 27. 20:38
1/15 anonim válasza:
Azért, mert ha valaki egyéniség próbál lenni, azt mondod, hogy júj, nézd már, milyen furcsa!
2/15 anonim válasza:
Hát az idősebbek között már nincsenek olyanok, és még a te korosztályodban is az embereknek kevesebb mint a fele olyan mint amit leírtál. A kérdés inkább az hogy miért nem veszed észre a többieket akik nem olyanok? Gondolom mert nem feltűnőek, vagy mindegyikkel van valami baj. Ez ronda az kocka amaz félénk vagy unalmas, ezért nem is foglalkozol velük. Dehát ez az egyéniség amit kerestél, csak mégse tetszik neked annyira.
3/15 anonim válasza:
Mert az egyéniségeknek a háromnegyede nem túl népszerű, és meg sem ismered őket.
4/15 anonim válasza:
hahó 2015 van!!!
viszont igazad is van mert... hát mert... tényleg mindenki egyforma. :-/
5/15 opened paradise válasza:
"az összes srác ugyan úgy néz ki ugyan az a haj bunkó unalmas stílus semmi humorérzék vagy érdekes hobbi ugyanolyan ruhák stb"
Ne sértegess légyszi,jó?
6/15 anonim válasza:
én az vagyok, hol a gond?:D engem sok herélt páva nemigazán tud érdekelni:D
7/15 anonim válasza:
Akkor csak én ismerek egyéniségeket?
8/15 anonim válasza:
Régen is pontosan ennyire voltak egyéniségek az emberek.
9/15 anonim válasza:
Vannak, csak te azokat le se sz4rod :D
10/15 anonim válasza:
Sajnos a te szemed van letakarva a "tömeg szemüveggel". Nem látod a normális embereket, csak a divatrabszolgákat. És ezért természetesen a világ a hibás, nem te. Az egyén sosem hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!