Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fiúknak/férfiaknak a külső vagy a belső számít jobban?
Ne végletekben gondolkodjatok légyszí! Hogy most üres fejű bombázó, életvidám kövér nő, meg átlagos kinézetű de aranyos nő, vagy beképzelt plázacica....Ne ilyenekben!! Vannak minden fajtából kedvesek és bunkók is, nem mindig külsőtől függ ki milyen belsőre.
Én most arra értem, hogy pl. kit választanátok?
Egy olyan nőt, aki full extrás, fel van tuningolva, egy bombázó, tökéletes a teste, sportos meg minden, viszont buta, jellemtelen, nincs személyisége sem kisugárzása, nem undok vagy bunkó csak személyiségre olyan semmilyen.
Vagy egy olyan nőt, aki ugyan csinos, helyes (nem csúnya, nem elhízott, nem átlagos), jó nő, csak mondjuk nincs annyira kisportolva (de igényes), van egy-két testi hibája (nem tökéletes), de emellett nagyon jó humora van, okos, művelt, és emellett erős szexuális kisugárzása, vonzereje van, igézően tud nézni a szemével....Ami már beindítja a férfiak fantáziáját.
A félreértések elkerülése miatt: nem rólam van szó, a kérdésnek semmi köze hozzám, kíváncsiságból teszem fel a kérdést. Mert érdekel, nektek férfiaknak a külsőség számít inkább, hogy minél jobb nővel legyetek nem érdekelvén milyen belsőre hogy lehessen mutogatni, vagy jó nektek egy akár kevésbé jó de attól még jó nő akinek egyénisége is van és kisugárzása?
Ne szóljátok le a kérdésemet, mert mindenkinek mások az igényei, pl. van akinek nem számít annyira belső, másnak igen, tudni szeretném, ki mire szavaz.
A kisugárzás pedig nem elcsépelt (ilyet is olvastam), nagyon is létező dolog!!!! Adottság, nem mindenkinek van, olyannak is lehet aki nem tökéletes vagy nem egy hatalmas szépség, de szép nőknek is lehet.
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
2.
Nekem számít a külső-belső, egyaránt.
Ezt a full extrás jelzőt pedig hanyagold. Olyan mint ha valami, műanyag, kifent, kipolírozott, ékszerekkel teli pirított pláza rib.@ncról lenne szó, nem egy nőről.
Kocsikra használatos a jelző, nem nőkre.
Tudtam, hogy így reagálsz majd. Akkor Menjünk sorba.
Minden kapcsolat szexuális vonzalommal indul el legyen az tudatos vagy tudatalatti. Ha nem vonzódsz valakihez külsőleg nem kezdesz vele kapcsolatba maximum érdekből.
Az, hogy az ismerősödnek ki a vonzó vagy nem vonzó nő azt ő dönti el nem pedig te mert ez eléggé szubjektív.
A másik ismerősöd meg gondolom ilyen kedves szűz lúzer, akit elhajtanak a csajok.
Akinek beszűkült a gondolkodásmódja az pont te vagy. És már jön is a neked a szilikonos csajok a vonzók riposzt. Nevetséges.
Mert ügye a maxi szexszimbólum színésznők mind agyon vannak operálva? A filmsztárokat meg ne hozd már ide mert értük mindig rajongani fognak.
Ja persze tudtad, mi? :P
Még nekem van beszűkölve a látásmódom? :D ''Minden kapcsolat szexuális vonzalommal indul el legyen az tudatos vagy tudatalatti. Ha nem vonzódsz valakihez külsőleg nem kezdesz vele kapcsolatba maximum érdekből.''
Valaki részéről lehet hogy így van, főleg azok részéről akik ösztönlények, de nem mindenkinél. Találkoztam már olyan hozzá állással pasiban, aki azt mondta ő nem házasodna pl. szerelemből, hanem olyannak akivel jól kijön, szerinte az sokkal tartósabb mint ha egy olyannal lenne akibe hű de szerelmes vagy vonzódna hozzá.
Nem minden a külsőség, mert valaki hiába néz ki jól, ha belül üres, az olyanhoz sehogy se lehet vonzódni, legfeljebb vizuálisan, de az olyanra hamar rá lehet unni.
Te csak a külsőségekből tudsz kiindulni, hogy szerinted csak a külseje miatt lehet vonzódni valakihez, be vagy gyöpösödve komolyan mondom.
Olyanról nem hallottál (itt gyk-n sok ilyen választ olvasni), hogy valaki megmagyarázhatatlan okokból vonzódott a másikhoz pedig külsőleg annyira nem volt az esete?? Férfival-nővel megtörténik nem egyszer!!!!
Velem is volt ilyen és számos ilyen történetet tudnék mesélni.
''Az, hogy az ismerősödnek ki a vonzó vagy nem vonzó nő azt ő dönti el nem pedig te mert ez eléggé szubjektív. '' Ki mondta hogy én döntöm el ki vonzó? :D Össze vagy zavarodva. Lehet neki az a nő akit elvett vonzó, nem tudom, nemcsak szerintem átlagos hanem a társaságunkban sokak szerint az, főleg az előző nőihez képest. Lehet szubjektív kinek ki vonzó, de objektívan is meg lehet állapítani, ki néz ki jól és ki kevésbé.
''A másik ismerősöd meg gondolom ilyen kedves szűz lúzer, akit elhajtanak a csajok.'' Szerintem meg nincs jogod eldönteni sem pedig láthatlanban ítélkezni olyan felett, akit rohadtul nem ismersz! Az illető egyszerűen ilyen beállítottságú, nem törődik a külsőségekkel, persze nem azt jelenti hogy igénytelen, csak neki sokkal inkább számítanak a belső tulajdonságok, neki a külső nem jelent magában semmit.
Ez meg elég óvodás szint hogy ''nem, te vagy a szűk látókörű'', oviban elmegy de nem egy elvileg felnőttnél, próbálj felnőni!
''Mert ügye a maxi szexszimbólum színésznők mind agyon vannak operálva? A filmsztárokat meg ne hozd már ide mert értük mindig rajongani fognak.''
1. Volt olyan időszak, 20-as, 30-as, 40-es évek amikor nem volt divat se lehetőség a színésznőknek se megoperáltatnia magát (még én vagyok szűklátókőrű? Na te még műveletlen és tájékozatlan is vagy).
2. Hogy jön ide hogy ők meg vannak e operálva? És mi közöd hozzá? Ez is csak külsőség ha meg is vannak műtve, semmi köze nincs a belső vonzerőhöz, megint csak a külsőből tudsz kiindulni!! Rettentő felszínes és igénytelen lehetsz.
És nem minden filmsztárér lehet rajongani. És az életben is vannak emberek, akiknél nem tudni miért, de olyan hatással vannak az emberekre, hogy rajongani kezdenek értük, pedig hétköznapi emberek. (Tudnék mesélni).
Azért híres emberekkel jöttem, mert őket mindenki ismeri, mondhattam volna olyat is akit ismerek a környezetemből, de nem ismered és képet nem lesz is leszek hajlandó kirakni róla.
Aha. Hol írtam azt, hogy pusztán a külső elég hosszútávra? Azt írtam, hogy a külsőséggel indul el a vonzalom, ami elengedhetetlen, hogy létrejöjjön a kapcsolat.
Nem hallottam még ilyenről. Persze itt a gykn minden lehetséges.
Szóval nem csak te döntöd el, hogy átlagos hanem a kretén haverjaid is és akkor ez már perdöntő? Lehet, hogy neki meg 10/10-es.
Ki ítélkezett látatlanban? Leírtam a véleményemet ami nagyon is megállja a helyét. Aki olyat állít hogy egyáltalán nem számít a külső az pofátlanul hazudik. Vagy csak a tudatalattija így akarja megvédeni, msrt a sok visszautasítástól már rég meghülyült volna.
Miért ovis szint? Leírtam miért vagy az.
Minden filmsztárért tömegek rajonganak, ezért sztárok. Nyilván sokan utálják őket mert nem rajonghat értük mindenki. De pont erről pofáztam, higy mivel ők sztárok több van nekik elnézve mint Kovács Pistinek Debrecenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!