Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irnad le a tokeletes not?
Szerintem felesleges ezt leírni, mert az ízlések nagyon különbözők.
Vennék sorra legalább 200 létező nőt, és mindegyikből kiemelnék valamilyen tulajdonságot, aztán ebből a végére szépen összeállna egy ideál.
De az ideálokkal vigyázni kell, főleg amikor a valódi embereket kezded hozzájuk méregetni.
26F
Külső: lehetőleg csinos legyen de olyan átlagosan csinos, ne az a 10/10 bomba nő aki miatt fájhat a fejem hogy mindenki ráhajt és csak idő kérdése hogy mikor csal meg. Szép arc, átlagos mell, ha méretet kell mondani akkor legyen 70-90 között B vagy C kosár, magasság valahol 155-185 cm között, testtömeg index a normál 20-25-ös értéken belül, a haj szín kb. mindegy, bár jobban örülnék a természetes színnek a festett helyett. Szóval kb. ennyi a külső "elvárás". A belsőt pontosan én magam sem tudom de aminek biztosan tudnék örülni egy barátnő esetében ha nem lógnánk egyfolytában egymás nyakán a szabadidőnkben hanem mindkettőnknek valamilyen szinten megmaradna a személyes tere, ezen kívül fontos hogy az értékrendünk nagyjából egyezzen, főleg ha később úgy alakul hogy mondjuk gyerek is születik, és legyen 1-2 közös érdeklődési körünk hogy ne unjunk hamar egymásra. Ami még fontos hogy ne legyen flegma, nagyképű, az olyan nőket ki nem állhatom. Legyen nyitott gondolkodású, megértő, na persze csak annyira várom el amennyire én megértő lennék vele szemben. Nagyjából ennyi, amit fontosnak tartok és elsőre eszembe jutott.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!