Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki semmi mellekhatast nem erez a fogamzasgatlo tablettatol (mellfajas, hanyinger, hasfajas, nincs pecsetelo verzes, pontosan jon meg) az azt jelenti hogy "tokeletes"a gyogyszer az o szamara?
Figyelt kérdés
Mar 2 eve szedem,es egy darabig biztos hogy nem fogom abba hagyni,nem tudom hogy mennyire karos a szervezetemre,mivel semmi bajom tole nem is erzem hogy szedem,gondolom nem annyira.2013. jan. 8. 13:16
1/5 anonim válasza:
fogalmazhatunk úgy is. arra ügyelj, hogy ne dohányozz mellette
2/5 A kérdező kommentje:
dohanyzok
2013. jan. 8. 13:25
3/5 anonim válasza:
nekem semmi mellékhatás, pedig a doki nem is vett vért előtte, meg semmi, csak ultrahang-vizsgálat volt..
Úgy látszik, számomra ez a tökéletes, én egy éve szedem a Symiciát. Ha nincs semmi mellékhatás, akkor semmi probléma, édesanyám is jó pár évig szedte, és semmi baja. Te milyet szedsz?
4/5 A kérdező kommentje:
Artizia/Dalia kinek hogy ismeros.a hormon is eleg keves benne.0,075mg/0,020mg.Remelem akkor nem lesz gond kesobb sem ,amugy nekem is vervetel nelkul iretak fel.
2013. jan. 8. 13:51
5/5 anonim válasza:
Idővel derül ki, tudod, lehetnek később kialakult dolgok is.... De persze lehet, hogy semmi bajod nem lesz tőle. A dohányzás nagyon nem ajánlott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!