Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok ezt egy nős férfinak?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki iránt először szexuális vonzalmat éreztem,de mára átalakult szerelemmé.
Teljesen belé zúgtam.
Ti elmondanátok neki ezt?
Ha igen ,hogy kezdenétek hozzá?
Ha nem ,akkor ,miért nem?
Komolyakat ,köszi!
2016. jan. 13. 21:36
11/15 anonim válasza:
Nem volt még nős, de komoly kapcsolata volt. Elmondtam, vagyis leírtam neki, mit érzek. Zavarban volt tőle, de lényegében lekoptatott. Végül is több mint tíz év korkülönbség volt köztünk, ésszerűen nézve tökre igaza volt. Igazából én azzal is beértem volna, ha egy ideig a szeretője lehettem volna. Nem voltam elég rámenős, lekoptatott. Ennyi a történet. Amúgy csalódtam benne, mert spontánnak, bevállalósnak tűnt, de amint megtudta, hogy érzek iránta valamit, besz*rt és bénán kezelte a helyzetet. Ennyi az én történetem.
12/15 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok gerinctelen, hogy tönkretegyek egy házzasságot vagy egy kapcsolatot.
13/15 anonim válasza:
Megkérlek szépen, ne tedd. Ráfázhatsz, és utána is találkozni kell vele, az meg kellemetlen lesz. Sokszor van az, hogy az ember szerelmes, és akkor olyan jónak látja a dolgot, vagy illetőt, és, ha összejön, akkor kiábrándul, hogy milyen valójában. Ez is előfordulhat.
14/15 A kérdező kommentje:
11-es sajnálom ,hogy így alakult nem irigyellek.
Úgy döntöttem,hogy inkább nem mondom el neki,mert félek , hogy úgy járok ,mint a 11-es nem akarok beégni előtte,és nagyobb valószínűséggel engem is tuti visszautasítana ,mert sajnos szereti a feleségét ::-(
Utána meg szégyelnék vele találkozni,biztos neki is kellemetlen lenne.
2016. jan. 14. 10:28
15/15 anonim válasza:
"sajnos szereti a feleségét" Érdekes arc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!