Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok neki új esélyt?
Áhh ha ekkora pancser hogy elveszített...
Nehogy már most meg visszakapjon.
Akkor nem voltál jo neki most meg...
Jajj. Ne légy naiv. Újra ki fog használni. Most ráadásul supkán mert jól nézel ki.
25F
Miért kell egy olyan ember aki egyszer már megalázott?
Felejtsd el!Trófeának fog használni,te kis butus!
De miért jó egy tahót szeretni?
Hagyd már ezt a marhát. Ki fog használni megint.
xDDDDD Naiv vagy.. Ha újra öszejössz vele megérdemled a következményeket.
Puszi
"Egy fiú nagyon csúnyán kihasznált szexuálisan, megalázott."
Ha ezek után megfordulna a fejemben a gondolat, hogy még egyszer közel engedjem magamhoz, akkor azt gondolnám, hogy komoly gondok vannak az egészséges önbecsülésemmel, és önsorsrontó módon viselkedem.
Nagyon ritkán fogalmazok ennyire erőteljesen (és ezzel még véletlenül sem a te érzéseidet akarom megbántani, ezt tényleg rólam szól, nem rólad), én ilyen előzmények után úgy érezném, hogy saját önérzetemet és a saját önbizalmam visszanyerésére tett erőfeszítéseimet köpném le azzal, hogy még egy esélyt adok egy olyan embernek, aki már megmutatta a valódi arcát.
"Állandóan ő járt a fejemben,az, hogyha jó nő leszek, akkor kelleni fogok neki. Miatta csináltam az egészet :("
Szerintem picit szomorú, hogy nem saját magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!