Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti adnátok neki új esélyt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok neki új esélyt?

Figyelt kérdés
Egy fiú nagyon csúnyán kihasznált szexuálisan, megalázott. Minden önbizalmam elment, de nem adtam fel, kondiztam fél évig, nagyon odafigyeltem a külsőmre és most elkezdtem modellkedni, ami egészen jól megy. A fiú újra felbukkant és tudom, hogy valószínűleg csak az új külsőm és munkám miatt érdeklődik, vagy lehet, hogy másért is?
2016. jan. 13. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Áhh ha ekkora pancser hogy elveszített...

Nehogy már most meg visszakapjon.

Akkor nem voltál jo neki most meg...

2016. jan. 13. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Jajj. Ne légy naiv. Újra ki fog használni. Most ráadásul supkán mert jól nézel ki.

25F

2016. jan. 13. 19:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell egy olyan ember aki egyszer már megalázott?

Felejtsd el!Trófeának fog használni,te kis butus!

2016. jan. 13. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha összejössz vele nagy barom vagy
2016. jan. 13. 19:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Még mindig szeretem. Állandóan ő járt a fejemben,az, hogyha jó nő leszek, akkor kelleni fogok neki. Miatta csináltam az egészet :(
2016. jan. 13. 20:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

De miért jó egy tahót szeretni?

Hagyd már ezt a marhát. Ki fog használni megint.

2016. jan. 13. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:

xDDDDD Naiv vagy.. Ha újra öszejössz vele megérdemled a következményeket.

Puszi

2016. jan. 13. 20:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Miatta csináltad, de nem azért, hogy vissza menjen hozzád, hanem, hogy megmutasd mit hagyott ki. A helyedben még a legjobb haverját elkapnám egyszer, hogy biztos legyen a hatás, aztán törölje szemét-száját.
2016. jan. 13. 20:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Tiszteld már egy kicsit önmagadat!!! Hol van az önérzeted? Ha engedsz neki, akkor megérdemled, hogy újra megalázzon. Tudod, csak azzal lehet megtenni, aki hagyja magát!!!
2016. jan. 13. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:

"Egy fiú nagyon csúnyán kihasznált szexuálisan, megalázott."

Ha ezek után megfordulna a fejemben a gondolat, hogy még egyszer közel engedjem magamhoz, akkor azt gondolnám, hogy komoly gondok vannak az egészséges önbecsülésemmel, és önsorsrontó módon viselkedem.

Nagyon ritkán fogalmazok ennyire erőteljesen (és ezzel még véletlenül sem a te érzéseidet akarom megbántani, ezt tényleg rólam szól, nem rólad), én ilyen előzmények után úgy érezném, hogy saját önérzetemet és a saját önbizalmam visszanyerésére tett erőfeszítéseimet köpném le azzal, hogy még egy esélyt adok egy olyan embernek, aki már megmutatta a valódi arcát.

"Állandóan ő járt a fejemben,az, hogyha jó nő leszek, akkor kelleni fogok neki. Miatta csináltam az egészet :("

Szerintem picit szomorú, hogy nem saját magadért.

2016. jan. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!