Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti adnátok esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti adnátok esélyt egy transszexuális nőnek (aki már átesett nemi átalakító műtéten)?

Figyelt kérdés

Kicsi korom óta tudom magamról, hogy nő vagyok, és szerencsére tavaly összegyűlt annyi pénz, hogy külföldön el lett rajtam végezve nemi átalakító műtét (vagyis funkcionáló női nemi szervem van) mellnagyobbító műtét, arc "nőiesítő" műtét (angolul facial feminization surgery, kicsit hülye fordítás) valamint már 3 éve női hormonterápián vagyok.

Ezek alapján a külsőm, hangom teljes mértékben nőies, nőként élek, viselkedek.. De sajnos kapcsolat még nem jött össze. Gyakran kezdeményeznek nálam, de nem akarok senkit becsapni, ezért a 2. vagy 3. randin legkésőbb el szoktam mondani, mi a helyzet, amikor is ugye mindig véget szokott érni a dolog ennek köszönhetően.

Ti mit gondoltok erről?

22/n

2016. jan. 13. 12:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna egyáltalán 26/F
2016. jan. 13. 12:58
 2/33 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem lenne akadály. De tudom, hogy a legtöbb embernek igen.
2016. jan. 13. 13:01
 3/33 anonim ***** válasza:
87%

én nem...barátként nem lenne probléma ez, de párkapcsolatban azért fontos, hogy a nő az nő legyen...természetes úton legyen, ne mesterségesen...

nem akarok bunkó lenni, de érdekelne, hogy te tudsz természetes úton gyereket szülni? (nem tudom éppen hol tart/tartasz ebben a technikában)

mert szerintem ez sokat nyom a latba...

de ha jól tudom természetes úton nem lehet gyereked

22F

2016. jan. 13. 13:02
 4/33 opened paradise ***** válasza:
100%

Nem. Tisztelem azért,amiken át kellett mennie,nyilván sokat szenvedett emiatt és sajnálom is,de sajnos nem.

Nem akarnám hülyíteni,úgyhogy az elején elmondanám,nem próbálgatnám,mert tudom,hogy mindig ez ugrana be. És nekem ez így nem menne.

2016. jan. 13. 13:05
 5/33 opened paradise ***** válasza:
Nem lehet saját gyereke,hacsak nem fagyasztatott le spermát.
2016. jan. 13. 13:05
 6/33 A kérdező kommentje:

nem lehet gyerekem természetes úton gyerekem, spermát fagyasztattam le.

egyébként sok nőnek/férfinak nem lehet gyereke, akkor azok akik ezt kifogásolták, nem jönnének össze olyan született nővel/férfival, akinek nem lehet gyereke? szóval ez az egyetlen probléma?

2016. jan. 13. 13:14
 7/33 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy funkcionáló nő nemi szerv ebben az esetben?

Amúgy engem nem zavarna, de én is nő vagyok, szóval gondolom az itt nem mérvadó. xD

2016. jan. 13. 13:17
 8/33 anonim ***** válasza:
Nem, hanem mert nem vagy igazi no, legalabbi szamomra nem lennel az, csak egy ferfi aki egy noies kulsot kapott. Bocs, de el sem tudom kepzelni az eletem egy transznemuvel.
2016. jan. 13. 13:21
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

nekem az a tény is probléma lenne, hogy mesterséges úton lettél nő, de csak kapcsolatban...barátilag ez egyáltalán nem zavarna...

az, hogy nem lehet gyereked természetes úton az viszont zavarna...más a helyzet amikor előre tudom, hogy nem lehet gyerekem valakitől és más amikor X idő után derül ki...akkor is összedőlnek a tervek, ha úgy nézzük, de nem mind1, hogy megsemmisül valami, vagy csak átalakul...

X év együttélés után kiderül, hogy nem lehet gyereke a nőnek akkor is rossz érzés, de elviselhetőbb, mert lehet a közös jövőt tervezni a múlt miatt, de ha alapból esélytelen a gyerek akkor nem jönnék össze vele...

emberileg furcsának tartom azokat akik férfiként nőnek mutatják magukat, nem értem meg őket (női ruhában járás meg ilyenek)...de te nem ilyen vagy, te átműttetted magad, te felégettél minden hidat magad mögött ha úgy nézzük (pontosabban van lehetőség a visszacsinálásra, de az a híd nem mögötted van!)

barátként megfelelő mentalitással eltudnék fogadni egy ilyen embert, még olyat is akit nem értek meg...de a párkapcsolat az teljesen más szint...

2016. jan. 13. 13:23
 10/33 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem. Lehet akármennyi műtéted, de te férfi vagy.

"vagyis funkcionáló női nemi szervem van"

Ezt, hogy kell elképzelni egyébként?

2016. jan. 13. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!