Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rossz dolog?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk együtt most a barátommal, csak néha összefutunk, meg szexelünk is, de úgy beszéltük meg, hogy ha rendbe jönnek mindkettőnk dolgai, akkor újra együtt leszünk, és megígérte nekem, hogy ha nem is vagyunk most együtt, akkor is egyedül lesz, meg már a jövőről is beszéltünk, és komoly férfi. Ő már lefeküdt jópár lánnyal előttem, már tapasztalt, én viszont vele vesztettem el, soha senki mással nem voltam. Egyik barátom le akar feküdni, nekem is bejön, viszont én többet szeretnék tőle. Az csúnya dolog, ha most nem vagyunk együtt a barátommal, de lefekszem azzal a másik fiúval, és nem szerez tudomást róla?2016. jan. 13. 13:05
11/11 anonim válasza:
Nézd még ma is olyan világban élünk, amikor magára adó nőknek jobban kell adnia a jó hírükre. Ami nem azzal arányos, hogy mit tesznek, hanem azzal, hogy mi kerül róla nyilvánosságra.
Igazából már az is árt a jó hírednek, ha nyilvánosságot kap az, hogy olyan sráccal szexelgetsz, aki mostanában csak erre használ, önérzetesebb csajoknak ez sértő státusz lenne. Mondjuk pont ebben a helyzetben nem igazán várhat el semmit sem a Téged csak használó barát, érthetőbb, hogy más srácok iránt is nyitott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!