Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rossz dolog?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk együtt most a barátommal, csak néha összefutunk, meg szexelünk is, de úgy beszéltük meg, hogy ha rendbe jönnek mindkettőnk dolgai, akkor újra együtt leszünk, és megígérte nekem, hogy ha nem is vagyunk most együtt, akkor is egyedül lesz, meg már a jövőről is beszéltünk, és komoly férfi. Ő már lefeküdt jópár lánnyal előttem, már tapasztalt, én viszont vele vesztettem el, soha senki mással nem voltam. Egyik barátom le akar feküdni, nekem is bejön, viszont én többet szeretnék tőle. Az csúnya dolog, ha most nem vagyunk együtt a barátommal, de lefekszem azzal a másik fiúval, és nem szerez tudomást róla?
Ha nem vagytok együtt,hanem csak összejártok szexelni,az szexkapcsolat.Általánosan igaz,hogy amellett mindkét fél azt csinál,amit akar.
2016. jan. 13. 13:17
2/11 A kérdező kommentje:
De én tudom, hogy ő nem fog lefeküdni senki mással, engem meg a kíváncsiság hajt, hogy milyen lehet mással, de ennek ellenére a barátom kell nekem.
2016. jan. 13. 13:25
3/11 anonim válasza:
Fussunk neki mèg egyszer!A kèrdèsbe azt irod többet is szeretnèl a barátodtól.A válaszban pedig csak a barátod kell!Nem èrtem.
2016. jan. 13. 13:30
4/11 anonim válasza:
Melyik barát kell igazán?
2016. jan. 13. 13:31
5/11 A kérdező kommentje:
Van két fiú, az egyikkel együtt voltunk, de most "szünet" van, vagyis mégsem, mert ugyanúgy találkozunk, mint amikor együtt voltunk, csak ritkábban, de megbeszéltük, hogy csak barátok, amíg mindketten rendezzük a dolgainkat, és nemsokára együtt leszünk megint.
Van egy másik srác (nem ismerik egymást), akivel alkalmam lenne lefeküdni, hogy kipróbáljam mással is a szexet. Ha élek a lehetőséggel, akkor ez csúnya dolog a barátommal szemben? Mert jól ismerem és tudom, hogy ő rajtam kívül most sem fog lefeküdni/ismerkedni senki mással.
2016. jan. 13. 13:35
6/11 A kérdező kommentje:
A barátom kell, természetesen, a második sráctól nem akarok semmi mást, mégha ismerjük is egymást egy ideje, és többet nem is fordulna elő.
2016. jan. 13. 13:36
7/11 anonim válasza:
Szerintem ne.Èn baráttal nem szexelnèk.Amit meg le írtál nekem nem ugy tünik mintha külön lennèl a párodtól.De neked kell ezt eldöntened.Szerintem lelki ismeret furdalásod is lesz utána.
2016. jan. 13. 13:42
8/11 anonim válasza:
Miért kell megfelelni a társadalmi elvárásoknak? A te életed, a te döntésed. Tedd azt ami neked jó. Élvezd az életed.
2016. jan. 13. 13:50
9/11 anonim válasza:
Ha már most hajt a kíváncsiság. hogy milyen lehet egy másik fiúval, akkor ez nem fog csillapodni. Szerintem inkább szakíts végleg akivel egyutt voltál, és majd egyszer keresitek egymást ha tényleg minden rendbe jott, addig legalább mindenféle félelem nélkul "kiélheted" magad ! így legalább mindenkinek jo és senki sem sérul, mert a volt barátod se szólhat majd be hogy megcsaltad vagy bármi mert nem voltatok egyutt
2016. jan. 13. 13:52
10/11 anonim válasza:
"Van egy másik srác (nem ismerik egymást), akivel alkalmam lenne lefeküdni, hogy kipróbáljam mással is a szexet. Ha élek a lehetőséggel, akkor ez csúnya dolog a barátommal szemben?"
Mivel a barátod is biztosan kefélget más csajt ezért nem.
De ha nem is kúrogatna mást, akkor sem vagytok most egy pár.
Megteszed, aztán max nem meséled el neki. Mi ezen olyan bonyolult?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!