Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha a barátnőtökkel való első szexen, mikor 69-es pózban nyaljátok, belespriccelne egy nagyot a szátokba? Tetszene vagy undorodnátok tőle?
Figyelt kérdés
Mivel elfelejtkezett neked szólni arról a képességéről, hogy spriccelő puncija van és már úgy érezte, hogy nincs visszaút, muszáj a teljes élvezete miatt végig a szádra tapasztani a punciját, még ha ezzel az utolsó cseppje is a szádban köt ki.2016. jan. 12. 19:38
21/27 anonim válasza:
#20: Szóval Te egy ilyen esetben elmennél hányni, aztán jól elhordanád a barátnődet mindennek egy ilyen miatt? Ne nevettess már.
23/27 anonim válasza:
21!
A velemenyemet kerdeztek en valaszoltam !
Gond?
Arrol nem tehetek ha ez engem taszit mert mindenkinek mas a tolerancia kuszobje!
22!
Te egy mocskos dzsihadista vagy?
Nem sok van mar hatra nekektek b.d meg!
24/27 anonim válasza:
Jaj ez a maradjon a férfiak privéliuma szöveg gáz... A nő nem tehet róla, ha van ilyen "képessége"..
26/27 anonim válasza:
Ha valaki homonak szuletik, o sem tehet rola megis lenezik a tifajtatok!
Az nem gaz?
Arra lennek kivancsi itt a sok noimado kozul ha szajbaszharna 69 kozben egy no akkor is istenitenetek csak azert mert no ?
Es hat nem tehet rola hisz felvolt izgulva es ilyenkor elveszitik az onkontrolt ... Mondvan magyarazatkeppen!
27/27 anonim válasza:
A volt barátnőmről igaz nem 69-es pózban derült ki, de épp előjátéknak szánt nyalás ( 2 hónapos kapcsolat..napi flörtölés stb...után olyan szinten fel voltunk már húzva..) közben, elkezdett nagyon nyögni..hűűha..na, itt orgazmus lesz, akkor hajrá!...és egyszer csak nagy sikítás....remeg..örülök mint cica a farkának, mekkora nagy orgazmus..és rá 1 másodperccel már spriccel is...hű..Meglepődtem....de nem hagytam abba :) Aztán utána elmondta, hogy igen..."szuperképesség" de csak ritkán jön össze... Hál' isten nem a kocsi hátsó ülésén, vagy sunyiba valami eldugott helyen voltunk, hanem nálam...utána mehettem a szokásos zuhany mellé hajmosást is megejteni :) 2 évig voltunk együtt, többször sikerült így élveznie..én bírtam..nagy poén volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!