Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van itt olyan akinek nem fájt az első szex?
Figyelt kérdés
Ha kellően fel vagy izgulva/be vagy nedvesedve és óvatos a párod akkor lehetséges, hogy egyáltalán nem kellemetlen az első? Nekem barátnőm mesélte hogy ő 'fájdalommentesen' vesztette el és gondoltam megkérdezlek titeket.2016. jan. 10. 21:17
2/9 anonim válasza:
Én 19 évesen vesztettem el, előtte szétmaszturbáltam magam, volt vibrátorom is . Nem volt szűzhártyám már rég, ezért nem fájt. Sőt mi análoztunk elsőre. :) Én akartam, hogy ilyen legyen. Már ismertem a testemet, tudtam, mit szeretek, milyen irányba izgassa a csiklómat, hogy érjen hozzám. Nagyon jó volt.
3/9 anonim válasza:
Attól függ milyen a szűzhártyád. Ha vékony akkor nem fog fájni ha óvatos a srác. Ha vastag akkor kicsit azért fog.
4/9 anonim válasza:
nekem se fájt, épp csak egy picit volt kellemetlen, olyan feszítő érzés volt az első pár percben, de utána nem volt gond. szóval lehetséges.
21L
6/9 anonim válasza:
nekem nem fájt.. pedig nagyon féltem magától a fájdalomtól de én irányítottam és végül semmi fájdalmat nem éreztem csak egy kis feszülő érzést ami majdnem semmi, egy kis kellemetlenség
7/9 anonim válasza:
Nekem se fájt, de már addigra én is "szétmaszturbáltam" magam, ahogy a 2-es írta. :D És az se fájt soha.
8/9 anonim válasza:
Én is a szétmaszturbálós csapatban játszottam. :D Nekem sem fájt. :)
22/L
9/9 anonim válasza:
szia egyáltalán nem fájt nem vereztem
a pasi kicsit sem volt figyelmes szar elmény volt 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!