Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha a barátnőtökkel való első szexen, mikor 69-es pózban nyaljátok, belespriccelne egy nagyot a szátokba? Tetszene vagy undorodnátok tőle?

Figyelt kérdés
Mivel elfelejtkezett neked szólni arról a képességéről, hogy spriccelő puncija van és már úgy érezte, hogy nincs visszaút, muszáj a teljes élvezete miatt végig a szádra tapasztani a punciját, még ha ezzel az utolsó cseppje is a szádban köt ki.
2016. jan. 12. 19:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

9-esnek igaza van. Kis százalékban tartalmazhat vizeletet. Elterjedt tévhit, hogy a hüvelyen keresztül ejakulál a nő.

De milyen ostoba marhaság az hogy ez a privilégium maradjon meg a férfiaknak? De buta vagy.

2016. jan. 12. 20:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Bár én nő vagyok, de szerintem izgatò.

Bármrlyik felállás.

2016. jan. 12. 20:33
 13/27 anonim ***** válasza:

11!

Ha nem ismersz,miert itelkezel??

2016. jan. 12. 20:34
 14/27 anonim ***** válasza:

10!

Veled egyutt? :)

2016. jan. 12. 20:35
 15/27 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan mondom itt ugy kell feleni,hogy varok 3-4 kommentet es amit ok irnak a velemenyemtol fuggetlenul kovetni oket!

Itt azt kell valaszolni amit hallani akarnak ,nem pedig a sajat velemenyemet,annak ellenere,hogy a kerdezo var negativ visszajelzest es pozitivat is!

2016. jan. 12. 20:38
 16/27 anonim ***** válasza:

Biológus vagyok, kötött már ki sokkal gusztustalanabb dolog is a számban teljesen véletlenül. Annak még örülnék is, ha kiderülne, hogy ilyen barátnőt fogtam ki. :D

Viszont első együttlétre -lehet, hogy prűd vagyok- én inkább olyan pózokat választanék, ahol megvan a szemkontaktus és inkább romantikus, mintsem ennyire élvezet-orientált.

2016. jan. 12. 20:38
 17/27 Daidalosz ***** válasza:
54%
Szerencses pasi akinek a noje spriccel. Jo tudni hogy akkora oromet okoztal. a #9 beszollo hulye. Szerencses az a csaj is aki tud spriccelni.
2016. jan. 12. 20:41
 18/27 anonim ***** válasza:
Hadd spricceljen, le is nyelem. Aztán felfalnám a punciját mocskos módon. :)
2016. jan. 12. 20:53
 19/27 anonim válasza:
hálnék vele kegyetlenül nyami puncilé
2016. jan. 12. 21:01
 20/27 anonim ***** válasza:
35%
Mintha a csillag borton lakoi kommentelnenek...
2016. jan. 12. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!