Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha a barátnőtökkel való első szexen, mikor 69-es pózban nyaljátok, belespriccelne egy nagyot a szátokba? Tetszene vagy undorodnátok tőle?
9-esnek igaza van. Kis százalékban tartalmazhat vizeletet. Elterjedt tévhit, hogy a hüvelyen keresztül ejakulál a nő.
De milyen ostoba marhaság az hogy ez a privilégium maradjon meg a férfiaknak? De buta vagy.
Bár én nő vagyok, de szerintem izgatò.
Bármrlyik felállás.
11!
Ha nem ismersz,miert itelkezel??
Komolyan mondom itt ugy kell feleni,hogy varok 3-4 kommentet es amit ok irnak a velemenyemtol fuggetlenul kovetni oket!
Itt azt kell valaszolni amit hallani akarnak ,nem pedig a sajat velemenyemet,annak ellenere,hogy a kerdezo var negativ visszajelzest es pozitivat is!
Biológus vagyok, kötött már ki sokkal gusztustalanabb dolog is a számban teljesen véletlenül. Annak még örülnék is, ha kiderülne, hogy ilyen barátnőt fogtam ki. :D
Viszont első együttlétre -lehet, hogy prűd vagyok- én inkább olyan pózokat választanék, ahol megvan a szemkontaktus és inkább romantikus, mintsem ennyire élvezet-orientált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!