Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek az férfias ha egy pasi hatalmasakat tud fing@ni nektek?
Figyelt kérdés
Nem olyan kis lapos fingra gondolok hanem emberes fingra.2016. jan. 11. 08:04
11/24 anonim válasza:
Kedves 8-as!
5-ös vagyok, és a válaszod alapján te pont az ideálom vagy! Mit szólnál egy randihoz? Remélem igent mondasz, mert már fő a bab!
12/24 anonim válasza:
Igen, csak a hangra oda kell figyelni. Ne vékony, cincogó egérfing legyen, hanem az az igazi, mélye hangú mackós durrantás.
13/24 A kérdező kommentje:
#12 Pontosan erre gondoltam én is! Azért jó látni, hogy vannak még rajtam kívül is akik tudják mitől döglik a légy.;)
2016. jan. 12. 13:56
14/24 anonim válasza:
Ha lány lennék én akkor képes lennék élvezni is😀😀😀😀 persze attól is függ milyen lány xD
15/24 anonim válasza:
Egy normális nő annyira nem undorodhat a fingtól (a terhesség és ilyenek az persze más lehet) de a fingszag az érdekes reakciókat válthat ki az emberből pl fel és alá legyezgetès meg fújjongás még akkor is ha nem utálja nagyon 😀 elképzeltem most egy olyan lányt aki szereti a fingot de ha szagot èrez azért vidáman kimondja hogy fúj de büdös van és ilyenek 😀🙂
16/24 anonim válasza:
Kérdező! Te egy igazi tahó vagy! Az a csaj meg aki ezt eltűri, egy igénytelen f.asszopó.
17/24 anonim válasza:
Sztem meg pont az az igazi aki eltűri egy normális kapcsolatban 16-os. Bár van az a fing ami már tényleg nem kellemes sztem sem 😂 a böfögést inkább hanyagoljuk az sztem is tahóság.
18/24 anonim válasza:
De ha a kedvedre szeretnék járni akkor mondhatom azt is hogy az igénytelen f@sszopók nem esnek át a terhességen vagy ha igen akkor rosszabb esetben sokkal nagyobb felfordulást kelthet bennük a fing mint jelenség 😀
19/24 anonim válasza:
Jóóóóó van! A vaknak hiába magyarázom, hogy milyen a naplemente!
20/24 anonim válasza:
Mellesleg van egy lány riválisom akivel látszólag nem vagyunk túl nagy ellenségek igazából és van amiben könnyen egyetért velem. A lényeg az hogy ő is elviseli a fingszagot és ha flegma hangulatában van akkor eltudom azt képzelni hogy szívesen szaglászná is. Nem panaszkodott még egyszer sem fingszag miatt én előttem. Ja és elképzeltem hogy azt kérdezem tőle hogy szerinted jól hangzik ez a kifejezés hogy beauty popószag? És ő arra céloz hogy nem hangzik rosszul 😀😀🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!