Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nektek tényleg csak a kimondottan férfias pasik jönnek be?
2. válaszoló, ezt szeretném megtudni. :)
Hogy vajon minden bi nő így gondolja-e.
például egy EMO srác szerintem minden csak nem férfias.
de ez csak kinézetre érthető.
A belső értékek ettől föggetlenül lehetnek a "helyükön" azaz leveri a beszólós pasikat,és előre engedi a lányokat az ajtóban,
és nőnek érzem magam melette.
de ettől függetlenül nem fogom férfiasnak találni őket.
ezért mondhatjuk,hogy a "kimondottan férfias pasik jönnekbe".
értsd-izmos,borostás,stb...
Miért ne lenne férfias az emo? Ők általában szépfiúk.
A biszex lányokról van egy elméletem.
Megfigyeltem, hogy akinek az emo, vagy a páwa tetszik, azt taszítja a női test, mert megtalálta a fiúban az "esztétikumot". A nőket is a dekoratívabb egyedek vonzzák természetszerűleg, számtalan kísérlet bizonyította, hogy a helyes pasik jobban tetszenek nekik, csak általában kinevelik belőlük, s így megszokják, hogy a férfi inkább legyen nagydarab, kicsit "csúnya", szőrös, markáns.
A biszex csajok szerintem épp azért lesznek biszexek, mert a szépfiúk pótlékát keresik más nőkben. Ez elsőre furának tűnhet, de észrevettem, hogy férfiben kifejezetten a "csúnyább" fajta kell nekik. Azt is, hogy ha mégis megtetszik nekik egy emo, vagy páwa, saját magukat beszélik le róla, mert "a férfi nem lehet szép!"
Igen ám, de a markáns, nagydarab egyedekhez mégsem tudnak úgy vonzódni, ahogy szeretnének, s itt jönnek képbe a nők. Szóval, szerintem nem igazi leszbikusságról van szó. Nem kifejezzen a punci, mellek vonzzák őket, hanem a "szépség" tetszik a másik nőben. Ha helyes pasit fognának, szerintem meg is szűnne a biszexualitásuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!