Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek 19 évesen gáz ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 19 évesen gáz ez a méret?

Figyelt kérdés

Na jó, igazából tudom, hogy gáz, csak gondoltam megkérdezem. Szóval 19 vagyok, lassan 20 és mereven 10 centi :((

Ez csak velem van így? Ezzel ki lehet elégíteni egy nőt? Tudom, a nőknél a vastagság (is) számít, de abból a szempontból is nagyon kicsi. Vannak erre módszerek, gyógyszerek? Műtéti beavatkozást légyszi ne javasoljatok.

És légyszi a bunkók hagyják figyelmen kívül ezt a kérdést! Köszönöm.

2016. jan. 10. 20:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 10. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem egyáltalán nem gáz, csak az a fontos, hogy fogadd el, hogy ez a helyzet, és ne legyenek komplexusaid miatta.

A páromé kb. 12 / 3,5 centi, nekem nagyon jó vele szeretkezni, multiorgazmusos vagyok mellette, és rohadtul nem két centin múlik a hüvelyi orgazmusom. :-)

Nyilván ahány nő, annyiféle preferencia és annyiféle válasz, szóval csak a magam nevében mondok véleményt, de én teljesen őszintén mondom, hogy ha nekem aközül kéne választanom, hogy a férfié, akit szeretek, 10 centis legyen vagy 18, részemről az előbbire esne a választás.

Még egy dolog: a nők elég komoly hányadának nincs hüvelyi orgazmusa több évi, évtizednyi rendszeres szexuális élet után sem, sem partnerrel, sem egyedül, az meg aztán, hogy a barátnődet a csiklója nyalogatásával vagy simogatásával el tudod-e juttatni az orgazmusig, végképp nem pénisz méret függő.

2016. jan. 10. 22:13
 13/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, neked is nagyon köszönöm a válaszodat!

Most már sokkal jobban érzem magam. :)

De a gumival sajnos még mindig gondjaim vannak. Nem elég vastag a péniszem és a gumi lecsúszhat. Próbáltam már több félét is, de egyik sem volt teljesen feszes.

Ti mit csinálnátok ilyenkor?

2016. jan. 10. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:

# 13

Szívesen! Ami meg az óvszert illeti, itt olvastam többször férfi hozzászólóktól, hogy létezik egy 'My size' nevű óvszer márka, amiből jóval többféle méretezésű létezik (most megkerestem azt olvastam az angol nyelvű honlapjukon, ahol azt írják, hogy 7 különböző méretben forgalmazzák).

Ha rákeresel a neten, találsz olyan weboldalakat, ahonnan rendelhető, de lehet, hogy drogériákban is kapható.

Ha érdekel, itt meg meg tudod nézni, hogy a pénisz körmérete alapján mi az ideális méret ebből a márkából:

[link]

2016. jan. 10. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Le sem feküdnék veled, ha meglátnám hogy ennyire kicsi.
2016. jan. 10. 22:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Sokat segítettél.
2016. jan. 10. 22:30
 17/20 A kérdező kommentje:
#15-ös, köszi. :( Tudtam, hogy lesznek ilyenek is. Megértem.
2016. jan. 10. 22:31
 18/20 anonim ***** válasza:

és sem feküdnék le veled függetlenül a farokméretedtől... :D

19/F hetero

2016. jan. 10. 23:08
 19/20 anonim ***** válasza:
őszintén,nekem kicsi lenne. De ezért nem dobnálak ki,mivel nem vagyok képes hüvelyi úton elélvezni ezért még veled maradnék,mert amúgy sem az aktustól várom az orgazmust,hanem utána anyalástól.
2016. jan. 11. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Túl kicsi.
2016. jan. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!