Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 19 évesen gáz ez a méret?
Na jó, igazából tudom, hogy gáz, csak gondoltam megkérdezem. Szóval 19 vagyok, lassan 20 és mereven 10 centi :((
Ez csak velem van így? Ezzel ki lehet elégíteni egy nőt? Tudom, a nőknél a vastagság (is) számít, de abból a szempontból is nagyon kicsi. Vannak erre módszerek, gyógyszerek? Műtéti beavatkozást légyszi ne javasoljatok.
És légyszi a bunkók hagyják figyelmen kívül ezt a kérdést! Köszönöm.
hát már bocsánat hogy ezt írom,de casnova lepedőakrobata témát azt szerintem engedd el..
ettől függetlenül lehet olyan lány akinek h bejössz és szerelmes beléd nemlesz már baj,ha eljuttok odáig.
Értem, köszönöm a válaszotokat!
De ezenkívül ütközöm még akadályokba. Ha nőnek jó is a méretem, de mi van, ha nagy a gumi? Úgy értem, hogy ha lecsúszik? Többet is próbáltam már, de egyik sem feszült rajta túlságosan.
Köszönöm szépen% :) Biztató a válaszotok.
De a másik problémámmal mihez kezdjek??
Ha szeretem a barátomat, nem érdekelne, hogy 10 centis neki.
17/L
mutatsz róla képet priviben?
nekem nem csak a méret fontos, hanem a kinézete is és hogy ne legyen gyorstüzelő.
amúgy a 10 cm is tűnhet nagynak, ha alacsony és vékony vagy, éppúgy, mint egy 190 cm-es 120-kg-s férfinél a 18 cm-es pénisz is kinek tűnik.
meg az se mindegy, honnan méred...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!