Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek 19 évesen gáz ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 19 évesen gáz ez a méret?

Figyelt kérdés

Na jó, igazából tudom, hogy gáz, csak gondoltam megkérdezem. Szóval 19 vagyok, lassan 20 és mereven 10 centi :((

Ez csak velem van így? Ezzel ki lehet elégíteni egy nőt? Tudom, a nőknél a vastagság (is) számít, de abból a szempontból is nagyon kicsi. Vannak erre módszerek, gyógyszerek? Műtéti beavatkozást légyszi ne javasoljatok.

És légyszi a bunkók hagyják figyelmen kívül ezt a kérdést! Köszönöm.

2016. jan. 10. 20:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

hát már bocsánat hogy ezt írom,de casnova lepedőakrobata témát azt szerintem engedd el..

ettől függetlenül lehet olyan lány akinek h bejössz és szerelmes beléd nemlesz már baj,ha eljuttok odáig.

2016. jan. 10. 20:37
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Az átlagnál kisebb, ezen a tényen sajnos nem lehet szépíteni. Viszont ha megtanulod profin használni, szerintem azzal is képes leszel a nőket kielégíteni. Gyógyszerrel nem hinném, hogy növelhető a mérete.
2016. jan. 10. 20:38
 3/20 anonim ***** válasza:
Még mindig van egy nyelved is. ;)
2016. jan. 10. 20:40
 4/20 anonim ***** válasza:
49%
Nőni már nem fog. Ez van.. Lehet valaki annyira szűk, hogy megfelelő neki, nekem kicsi lennél.
2016. jan. 10. 20:41
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Mind kis, mind nagy méretet csak bizonyítékkal lehet itt elfogadni. :D De amúgy teljesen mindegy, ha kemény, és jól dolgozol vele, teljesen mindegy, mekkora, nem fog számítani.
2016. jan. 10. 20:42
 6/20 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszotokat!

De ezenkívül ütközöm még akadályokba. Ha nőnek jó is a méretem, de mi van, ha nagy a gumi? Úgy értem, hogy ha lecsúszik? Többet is próbáltam már, de egyik sem feszült rajta túlságosan.

2016. jan. 10. 21:01
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Tanulgass az erogén zónákról, és olyan szerető válhat belőled, hogy 10centi ide, 10 centi oda, megemlegetnek a nők.
2016. jan. 10. 21:05
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen% :) Biztató a válaszotok.

De a másik problémámmal mihez kezdjek??

2016. jan. 10. 21:07
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha szeretem a barátomat, nem érdekelne, hogy 10 centis neki.

17/L

2016. jan. 10. 21:13
 10/20 anonim ***** válasza:

mutatsz róla képet priviben?

nekem nem csak a méret fontos, hanem a kinézete is és hogy ne legyen gyorstüzelő.

amúgy a 10 cm is tűnhet nagynak, ha alacsony és vékony vagy, éppúgy, mint egy 190 cm-es 120-kg-s férfinél a 18 cm-es pénisz is kinek tűnik.

meg az se mindegy, honnan méred...

2016. jan. 10. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!