Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mennyi fér bele a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi fér bele a távolságba szexkapcsolatnál?

Figyelt kérdés
És ha belementek, egy héten hányszor igénylitek a talit?
2016. jan. 9. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Heti 2 minimum. Ha már van kapcsolatom, ne a vibrátorom kelljen használni :-$
2016. jan. 9. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Passz, még nem volt olyan szerencsém, hogy összejöjjön, de akkor már jobb lenne, ha egy városban laknánk
2016. jan. 9. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mondjuk eléggé magányos ember vagyok, ha van is párom, jól elvagyok magamban. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem, nem hiányzik, csak éppen el tudom foglalni magamat egyedül is. Ezért nekem nem jelentene problémát, ha hetente akár csak egyszer, hétvégenként találkoznánk. Nyilván nem így fogjuk leélni az egész életünket és ez csak egy kezdeti, átmeneti időszak lenne. De azért a heti egy találkához ragaszkodnék. Persze nem őrülök bele, ha nem jön össze, de két hét után már azért nekem is nagyon hiányzik a barátnőm. Ha ez e heti egyszeri alkalom kivitelezhető, akkor gyakorlatilag mindegy a távolság. Mondjuk azért egy 4 órás vonatútnál ne legyen több. Akkor pénteken munka után még pont elcsípek egy vonatot, amivel estére leérek és vasárnap pedig az utolsóval még éppen haza, ő ugyanígy. Egyik héten egyik utazna, a másik héten a másik. :)
2016. jan. 9. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezt mennyire lehet szexkapcsolatnak nevezni.. a lány hajón dolgozott, és kb 3 havonta mikor haza jött akkor találkoztunk 2-3 alkalommal, dumáltunk, szexeltünk, semmi több, nem volt közös vacsi, mozi vagy ilyesmi. Ez addig működött míg nem lett kapcsolatom, azóta kb 5 mondatot ha váltottunk.
2016. jan. 9. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
20 km belefér. Napi szinten.
2016. jan. 9. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
-15 centi
2016. jan. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!