Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elmesélnétek a párotoknak a régebben és/vagy másokkal átélt szexuális élményeiteket?
Rengeteg (nő) ismerősöm is elmesélte, olyanok is, akikkel csak barátok vagyunk.
Úgy vettem észre, hogy csak azok a nők nem mesélik el szívesen, akik még mindig szégyenkeznek miatta, ők a Qk. Q-k, nem örömlányok! Örömlánnyal is beszélgettem már, és ő is őszinte volt. Nem büszke a foglalkozására, de azért megnyílt.
Férjem volt Swingerben külföldön :P az volt a feltételem utána el kell mesélnie az élményét :P
Izgató volt az élménybeszámolója :D
Nem birtokolni kell a másikat hanem szeretni :))
De hát előtted soha nem voltam még senkivel! :-)
F/60
#14 Igen, ezt is sokan mondják.
De több helyről is hallottam már, hogy csak az elsőt, és az utolsót vallják be, tehát az aktuális pasi mindig a 3.-ik. A két pasi közötti 50-et szinte mindig "elfelejtik", mert az egy éjszakások nem is "számítanak"...
Persze! Majd én fogok mesélgetni!
Mindenki éljen át saját szexuális élményeket, és azon csámcsogjon! Akinek nincs más lehetősége, hágja meg a kecskét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!