Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok elmesélnétek a párotokn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elmesélnétek a párotoknak a régebben és/vagy másokkal átélt szexuális élményeiteket?

Figyelt kérdés
Ha a párotokat érdekelné,izgatná miket hogyan csináltatok másokkal?

2016. jan. 9. 18:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%

Rengeteg (nő) ismerősöm is elmesélte, olyanok is, akikkel csak barátok vagyunk.

Úgy vettem észre, hogy csak azok a nők nem mesélik el szívesen, akik még mindig szégyenkeznek miatta, ők a Qk. Q-k, nem örömlányok! Örömlánnyal is beszélgettem már, és ő is őszinte volt. Nem büszke a foglalkozására, de azért megnyílt.

2016. jan. 28. 15:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Szoktam ilyesmiket mesélni neki. Ilyenkor mindig kemény lesz a kukija. 😊😊 Alapból birtokolni szeret engem, de ez valahogy mégis felizgatja.
2016. jan. 28. 15:41
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Férjem volt Swingerben külföldön :P az volt a feltételem utána el kell mesélnie az élményét :P

Izgató volt az élménybeszámolója :D

Nem birtokolni kell a másikat hanem szeretni :))

2016. jan. 28. 16:19
 14/24 anonim ***** válasza:
2%

De hát előtted soha nem voltam még senkivel! :-)

F/60

2016. febr. 5. 16:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Egy intim pillanat, akkor is intim marad, ha már megszűnt az adott személlyel köztetek az intimitás. Ha érdekelné nagyvonalakban beszélnék a dologról, de nem mennék bele a részletekbe. Furcsa lenne ilyesmiről beszélni, engem se érdekelne, hogyan fektetett meg mindenféle különböző csajokat. Bár az exbarátomnak volt, hogy meséltem, de csak egy leszbikus élményről, őt nagyon érdekelte én pedig arról már könnyebben meséltem, mivel csak kaland volt, komoly érzelmiség nélkül.
2016. febr. 5. 22:34
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

#14 Igen, ezt is sokan mondják.

De több helyről is hallottam már, hogy csak az elsőt, és az utolsót vallják be, tehát az aktuális pasi mindig a 3.-ik. A két pasi közötti 50-et szinte mindig "elfelejtik", mert az egy éjszakások nem is "számítanak"...

2016. febr. 6. 23:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha érdekli szívesen,de ha nem kérdezi,magamtól nem hozom szóba.
2016. febr. 19. 13:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én barátomat nem érdekelte semmi, így nem meséltem semmit az égvilágon, de én imádtam hallgatni az ő történeteit. Lehet perverz vagyok, de akkor is. :D
2016. febr. 19. 14:19
 19/24 anonim ***** válasza:

Persze! Majd én fogok mesélgetni!

Mindenki éljen át saját szexuális élményeket, és azon csámcsogjon! Akinek nincs más lehetősége, hágja meg a kecskét!

2016. febr. 19. 15:14
 20/24 anonim ***** válasza:
A bánatomat sem érdekli, hogy ki hogyan használta (ki). Vannak dolgok, amikről jobb nem tudni.
2016. márc. 6. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!