Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen elfelejtettem csajozni?
Egyszeruen sehogy sem megy. Neten, akar itt gyikon is egyszeruen par levelnel tovabb nem jutok senkivel. Nem vagyok eleg erdekes v nemtudom. Randioldalakon ugyanez. Élőben az a baj h sosem tudom felkelteni egy lány figyelmét. Nehany eve pedig jol csajoztam...azota hosszu kapcsolatom volt es fogalmam sincs hogy kezdjek az egeszhez...
kulsom átlag, kissé macis, fekete haj, barna szem, borostas arc.

hát igen... ebben a korban ha már valami komolyabbat nem tudsz villantani (diploma, jó állás, egzisztencia) akkor a lányok figyelme hamar lelankad, most lepontoznak, de ez az igazság
ilyenkor szokott az előfordulni, hogy huszonévesek tinilányok felé kezdenek el közeledni, azokat még könnyű lenyűgözni sokkal kisebb dolgokkal is

Szerintem a fentik hülyeségeket írnak, egyáltalán nem azon múlik, hogy mit villantasz, hogy van-e barátnőd vagy nincs. Ha van diplomád, kocsid, pénzed, lehet ribizlid.
Amúgy az átlagos külső nem rossz dolog, és rengeteg nő szereti a macis testalkatot, sokan szavaztak erre az alakra, itt egy kérdésnél - és igen, nők voksoltak rá.
Ne add fel, talán egy kicsit adj bele többet, kezdj valami kedves mondattal, dícsérd meg a ruháját, a haját vagy a szemét, aztán kezdj el beszélgetni vele. Az értelmes nők szeretik ha nem nézed őket hülyének, és egy tanács: ember, legyen az nő vagy férfi, imádja ha az életéről kérdezgeted és dícséred több szempontból is.
Ne add fel!
20/L

Hát akkor meg is van a megoldás, ne tanuljunk, ne legyen jó munkánk, zabáljunk, legyünk "macisak", ne sportoljunk, járjunk bkv-val 40 éves korunkig
erre szavaz minden gyk-s lány, tuti nőcsábász recept
és én beszélek hülyeséget...
attól még nem r.banc egy lány, mert elvárja ez ezeket egy fiútól, tudod a nők szeretnek felnézni a párjukra
persze most én leszek a szemét mert őszinte vagyok, nem te, aki az átlagos életmódra biztatja a férfiakat és a 0 fejlődésre motiválja őket

Koszonom mindenkinek! Az osszes valaszban van igazsag. Pros es kontra. Fejben sem minden ok velem. Eloszor ott kellene rendet tegyek sztem mert marhasokat gondolok az ongyilkossagra.
Tenyleg koszi a valaszt mindannyiotoknak!

Én is hasonló szituban vagyok mint te középsuliban jobbnál jobb barátnőim voltak, ők szedtek fel engem, aztán érettségi után munka, barátok elvesztése, most meg 26 évesen keresztülnéznek rajtam, pedig állítólag nem vagyok se csúnya, se bunkó. Pár napja ráírtam egy magyar lányra (külföldön élünk), elolvasta és még csak vissza se írt pedig csak egyszerű szia, blabla, van kedved beszélgetni kérdés volt. Ismerek egy szintén magyar csaj, akiért legalább 20 srác van meghalva, én nem tetszek neki, de összejött egy olyan disznófejű, kövér helybéli sráccal, hogy csak na. És az előző barátnője is egy lengyel bombázó volt. És magam körül is ezt látom, hogy a bevándorló k-európai lányok előnyben részesítik a helybéli srácokat akiknek van egzisztenciájuk, mint a saját nemzetből valót. Kivéve ha az illető manager, mert akkor a lengyel is jó ha főnök. Elég sok ilyen példát tudok mondani, a magyar lány ki is jelentette hogy jól teszi a lengyel barátnője, olyannal jöjjön össze aki főnök vagy van pénze. Nem tudom hanyadik válaszoló írta, talán a 2. hogy ebben a korban már illik villantani. 18 évesen elég volt egy helyes arc, és hogy jó cuccokban jártam, de ennyi idősen már ez kevés.
A másik dolog amire tippelek, az a baráti kör. Ha kiesel a szociális hálóból, nehéz bárkivel is megismerkedni. Hiába az internet, a legtöbb kapcsolat még ma is hagyományos face-to-face módon jön létre, illetve az se baj ha van hátszeled. Akit mondtam a magyar csajt, őt a barátnője hozta össze a sráccal, telebeszélte a fejét hogy milyen rendes kedves, így már a srácnak nem volt sok tennivalója. Ha egyedül vagy ezek a dolgok kiesnek. Nincs senki aki meggyőzze a lányt hogy te milyen cuki vagy, és mivel nem vagy társaságban, ne, ismersz meg lányokat.
A lányokra hogy ez nem számít ne hallgass. Lehet hogy összejön veled ha nincs kocsid vagy pénzed, ahogy velem is összejöttek úgy csajok, de hosszútávon lelép mellőled ha nem mentek kirándulni, nem csináltok programokat, és egy csaj se akar egy balekkal buszozni meg gyalogolni az esőben szélben, hóban, főleg ha egy kicsit is jó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!