Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Full elfelejtettem csajozni. Tanácsok, tippek? (bővebben lent)
19 éves srác vagyok, és egy éve léptem ki egy az én oldalamról nézve komoly kapcsolatból.
(7 hónapig és 12 napig voltunk együtt, és én nagyon szerelmes voltam, de a barátnőm nem érezte ezt komolynak....) E-miatt is szakítottunk, sajnos, és engem nagyon megviselt. Azóta nem is járok szinte bulizni, és gyakorlatilag 0 az önbizalmam.
A "csajozás elfelejtése" tegnap hasított belém, miközben 2 bomba csaj jött velem szembe, de egyszerűen meg sem mertem szólalni, (pedig szemeztünk is), csak elvörösödtem mint egy rák.....
szánalmas voltam egyből belémütött mikor már elmentek...
Régebben azért ment a dolog, de most valahogy olyan mintha a 0-n lennék. (sőt ott is vagyok)
bókolásra emlékszem, de azért egy diszkóba mégse mehetek oda azzal, hogy de szép a hajad, táncolunk??? (ráadásul táncolni sem tudok, csak sok pia után, és az is inkább trappolás.....XD)
egyből otthagyna, és szánalmasnak tartana.
Kérlek adjatok pár csajozási tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!