Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeméremajkak meg duzzathatnak terhesség alatt szex után?
14.ére nem várom,élesben már 3x voltunk együtt a párommal tesztelni holnap akarok de lehet megvárom azt amit nem várok..de a lényeg hogy párommal együttlét után nagyon durván beduzzadtak a szeméremajkaim..a bal sokkal jobban mint a jobb,nem úgy kell elképzelni hogy egy picit hanem olyan nagyon durván ülni és menni sem tudtam annyira bevolt/van duzzadva
Most ez lehet terhességtől?gomba biztos hogy nem,és fertőzés sem
Írjatok légyszi
Gúnyos válaszokkal hanyagoljatok ha kérhetem
Egy héttel a nemvárt előtt még nincs szó semmilyen értelemben terhességről, tehát 100% hogy nem attól van, de ha félidős kismama lennél is azt mondanám, hogy nincs köze a várandóssághoz.
Lehet kidörzsölődés és fertőzés is. Utóbbit sem tudhatod, én babát várok, kétszer volt tenyésztés - nem tünetek miatt, csak ellenőrzésképpen - mindkétszer volt baci a kenetemben, amire kezelést kaptam. Víztiszta, normál mennyiségű folyás mellet, se viszketés, se semmi, mégsem volt egészséges a hüvelyem. Szóval ezt se zárd ki azért te sem.
Szerintem gomba. Biztos, hogy nem, azt irod. De attol, hogy mas tunete nincs, tipikus gombas tunet ez.
Amugy terhesseg alatt van ilyen, hogy vérbő lesz a szeméremajak szex utan, de az bőven később lenne (2.trim.)
Igen olyan volt hogy vérből volt..nagyon csúnya volt,szegény párom is nagyon megijedt..na de majd a doki mond biztosat
Köszi a válaszokat
Ez nem a terhességtől van, sőt tesztelni is majd ráérsz 1 hét múlva, mert előbb úgysem fogja kimutatni a teszt még akkor sem, ha terhes vagy!
Amúgy azóta elmúlt? Csak együttlét után jött ki?
Amúgy nekem volt Bartholin mirigy cisztám, szerencsére magától kitisztult, nem kellett műteni, de egyébként egy kisebb alma nagyságúra is meg tud duzzadni akár 1-2 nap alatt és nagyon tud fájni és abban az esetben műtik.
Viszont az nem úgy nézett ki, hogy felduzzadt a szeméremajkam, hanem konkrétan lett ott egy pukli, egy olyan csomó szerű. És ez csak egyik oldalon jelenik meg egyébként, nem mind a két felén, úgyhogy én ezt kizárnám, szerintem nálad ilyenről szó sincs.
Viszont lehetett akár mechanikai hatás, vagy valami fertőzés.
Orvoshoz mindenképpen menj el minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!