Szex terhesen? (többi lent)
Olyan kérdésem lenne, hogy 13 hetes kismama vagyok és bár már 4x is voltam dokinál, méhszájat sosem nézett. Az első vizsgálat hüvelyi uh volt, a többi hasi. Se a szexről, se a méhszájam állapotáról nem beszéltünk soha.
Ettől függetlenül szerelmeskedünk a párommal és nincs gond soha, viszont a párom folyton belém szeretne élvezni, amit hagyok is, csak utána mindig izgulok, hogy ha esetleg nyitva van a méhszájam, akkor nem lesz-e gond. Sosem vérzek vagy barnázok, a parám teljesen alaptalan, de mégis... Van annak jele, ha nyitott a méhszáj? Dokihoz csak február elején kell újra mennem, ráadásul magándokihoz járok nem túl olcsón, így emiatt külön nem nagyon kívánkozom menni hozzá. :)
Ha semmi problémád nincs, akkor csináljátok úgy, ahogy szoktátok.
Amúgy a méhszáj nyílását nem lehet érezni.
vaészeg ha valami nem stimmelne akkor szólna no szex
ha ne szól akkor csak nyugodtan szexeljetek
A méhszájat nézik az uh-val, oda tudnak villantani vele, csak max. nem mondja neked. Az új kutatások szerint maga a felnyúlás is (amivel megnézik, hogy nyílik-e a méhszáj) nyithatja a méhszájat. És vannak orvosok, akik magukénak érzik ezt az elvet. Pl. az én dokim is ilyen.
Nincs tünete a méhszáj nyílásának, de ne aggódj, előfordulhat persze, de első terhességnél nem jellemző.
Mi ugyanúgy szexelünk, mint előtte, azaz naponta. Két alkalomkor hagytunk ki 2-2 napot, egyszer az amniocentézisem után a doki javaslatára, másodszor pedig, amikor a hüvelyfalam felmarta a természetes folyásom és a doki azt mondta, ne irritáljuk úgy 2 napig.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!