Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen mire kell figyelni...

Terhesen mire kell figyelni szex közben?

Figyelt kérdés

Múlt héten tudtuk meg, hogy babát várunk. Azóta viszont amikor szexelni szeretnénk, mindig elbizonytalanodunk, de ezzel nem merem a dokit felhívni :D

Szóval azt tudom, hogy lehet szexelni terhesen. Oké. De mire kell figyelni? Mennyire kell óvatoskodni?

Nem igazán az a szeretkezős pár vagyunk, utána természetesen összebújunk, ha van időnk. De nem szeretkezésnek nevezném a dolgot, hanem durva szexnek :D Nem kell semmi aberrált dologra gondolni, csak jó keményen szeretjük. Lehet így csinálni továbbra is? Lehet baja a babának? Kinyílhat ettől hamarabb a méhszáj?

Tudom, fura és kicsit idióta kérdés, de csak normális válaszokat várok. Köszönöm

2015. jún. 2. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdeztem az orvosom erről,és azt mondta vegyük finomabbra a dolgot. Én mindenképp ezt ajánlanám :-) 26 hkm
2015. jún. 2. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a durva szex helyett most a szeretkezésre cserélném. :-D

De tényleg. Amíg zárva a méhszáj, baj nem lehet. De viszont azért kell most óvatosnak lennetek, illetve párodnak, mert az "erőteljes szextől" bizony hamarabb is kinyílhat a méhszáj.

Én így jártam, mi végig szexeltünk, még nagy pocakkal is sokszor elkapta a "hév" a páromat. Aztán 34.hét, belső méhszáj 1 ujjnyira nyitva...pafff...

Persze sok mindentől kinyílhat, de én tudom, hogy nálam ez is közrejátszott nagyban. És hát onnantól kezdve, semmi szex...és még a szülés után 6 hétig...(nálunk 3 hónap volt így, szörnyű volt)

Szóval inkább most "finomabban" legyetek együtt, és akkor végig szexelheted a terhességed. :-)

2015. jún. 2. 22:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és külön köszönöm a normális hangnemet is :)
2015. jún. 2. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Finoman mindenképp, de az első 12 hétben nekem még azt sem javasolta a doki..., utána szabad utat engedett..., de hozzátette "nagypapásan"! :)
2015. jún. 2. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi is vadabbul, durvábban szeretjük a szexet, terhesség alatt mi is nyugdíjasra vettük a tempót :))

Mondjuk a vége felé már fájt is mikor a farka vége elérte a méhszájam, már csak ezért se bírtam volna durvábban.

Meg persze ilyenkor hanyagoltuk a szexuális játékokat, nem dugdostunk fel semmit a hüvelyembe a párom farkán kívül.

2015. jún. 2. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Terhességem előtt fantasztikus volt a szexuális életünk a férjemmel,mióta terhes vagyok és nagy hasam van,és így nem tudjuk mindenféle pózban csinálni azóta botrányos :S persze a férjem élvezi és elmegy,nekem viszont kifejezetten nem jó.. Remélem szülés után minden úgy lesz ahogy volt :) nem megijeszteni akartalak,csak sajnos ilyen is előfordul :s amúgy tényleg gyengédebben kell ilyenkor,ha elkezd majd nőni a hasad akkor te is érezni fogod már hogy vissza kell venni a tempóból mert csak úgy lesz jó
2015. jún. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!