Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs semmilyen komplexusom 16 centivel?
"Hanem arra írtam neked választ, hogy igenis vannak a világon olyan felmérések, amikben több (tíz)ezer férfinek mérik meg a farkát."
És nekem miért írsz ilyen válaszokat? Mutasd már meg, hogy én hol cáfoltam ezt. Én meg arra válaszoltam, hogy szerinted a 16 centi az átlag, és te ezt tényleg kijelentetted, velem ellentétben aki egy szót se szólt a több ezer fő részvételével készült pénisz statisztikák valótlanságáról, de itt írogatod, hogy igenis léteznek.... wtf..
21-22:
De milyen átlagnak? Világátlagnak? Magyar átlagnak? Zambiai átlagnak? 18-35 éves magyar átlagnak?
Mert ezek mind totálisan különböznek egymástól esélyesen.
Közismert tény, hogy az emberiség átlagmagassága folyamatosan nő. A 30 éve született emberek nem olyan magasak felnőtt korukban, mint a ma született emberek lesznek. A 60 éve született emberek nem voltak életük teljében olyan magasak, mint a 30 éve született emberek.
Ebből gondoltam, hogy a mai fiatal férfiak cerkája is nagyobb átlagban, mint az 50 évvel ezelőtti fiatal férfiaké. Ez egy teória volt, amit az első oldalon le is vezettem.
Folyamatosan félrebeszélsz...
A testmagasság és a péniszméret között enyhe korreláció van csak, a világ legnagyobb péniszű embere, Jonah Falcon 170 centi körül van. Ez a "fiatalabbaknak nagyobb a cerkája" szerintem egy nagy hülyeség.
ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
Ráadásul 1870-től 10 centit nőtt az átlagmagasság, és úgy adod elő, mintha minden generáció közt lenne fél méter.
Szóval a "teóriád" több sebből vérzik, ráadásul már leírtam, hogy abban a linkelt Londoni kutatásban nem voltak öregemberek, szóval kár ezen emésztened magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!