Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs semmilyen komplexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs semmilyen komplexusom 16 centivel?

Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 15:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Te tényleg mellé beszélsz 42%-os.

Linkeld be akkor azt a kutatást, ahol 16 cm jött ki átlagnak.

Ne azt a térképest, mert az bemondásos alapon ment.

Az egyik hozzászólásban említett King's College London-os kutatás:

[link]

[link]

2016. jan. 9. 15:39
 22/24 anonim ***** válasza:

"Hanem arra írtam neked választ, hogy igenis vannak a világon olyan felmérések, amikben több (tíz)ezer férfinek mérik meg a farkát."

És nekem miért írsz ilyen válaszokat? Mutasd már meg, hogy én hol cáfoltam ezt. Én meg arra válaszoltam, hogy szerinted a 16 centi az átlag, és te ezt tényleg kijelentetted, velem ellentétben aki egy szót se szólt a több ezer fő részvételével készült pénisz statisztikák valótlanságáról, de itt írogatod, hogy igenis léteznek.... wtf..

2016. jan. 9. 16:05
 23/24 anonim ***** válasza:

21-22:

De milyen átlagnak? Világátlagnak? Magyar átlagnak? Zambiai átlagnak? 18-35 éves magyar átlagnak?

Mert ezek mind totálisan különböznek egymástól esélyesen.

Közismert tény, hogy az emberiség átlagmagassága folyamatosan nő. A 30 éve született emberek nem olyan magasak felnőtt korukban, mint a ma született emberek lesznek. A 60 éve született emberek nem voltak életük teljében olyan magasak, mint a 30 éve született emberek.

Ebből gondoltam, hogy a mai fiatal férfiak cerkája is nagyobb átlagban, mint az 50 évvel ezelőtti fiatal férfiaké. Ez egy teória volt, amit az első oldalon le is vezettem.

2016. jan. 10. 13:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Folyamatosan félrebeszélsz...

A testmagasság és a péniszméret között enyhe korreláció van csak, a világ legnagyobb péniszű embere, Jonah Falcon 170 centi körül van. Ez a "fiatalabbaknak nagyobb a cerkája" szerintem egy nagy hülyeség.

ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:

[link]

Ráadásul 1870-től 10 centit nőtt az átlagmagasság, és úgy adod elő, mintha minden generáció közt lenne fél méter.

Szóval a "teóriád" több sebből vérzik, ráadásul már leírtam, hogy abban a linkelt Londoni kutatásban nem voltak öregemberek, szóval kár ezen emésztened magadat.

2016. jan. 10. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!